Publikováno Prosinec 2, 200618 r Poradite mi někdo?Potřeboval jsem vyndat vložku zámku ven a když jsem uvolňo-val šrouby,tak se mi povolil ten plechový 3/4 kroužek, který brání proti vypáčení vložky zámku a spadl mi dovnitř dveří. Lze ho nějakým způsobem vyndat, aniž bych musel oddělat ten nosný plech pod tapecem.Mám ho totiž přinýtovaný,takže hrozná práce. Díky všem za radu.
Prosinec 2, 200618 r Nejlepší by samozřejmě bylo ten plech sundat, ale jestli máš hodně trpělivosti, tak když vyndáš reproduktor, tam ti vznikne otvor, kterym můžeš něco prostrčit a šmátrat a šmátrat a šmátrat. Osobně si ale myslim že jednodušší bude ty nejtky odvrtat a nahradit šroubama.
Prosinec 2, 200618 r Nejlepší by samozřejmě bylo ten plech sundat, ale jestli máš hodně trpělivosti, tak když vyndáš reproduktor, tam ti vznikne otvor, kterym můžeš něco prostrčit a šmátrat a šmátrat a šmátrat. Osobně si ale myslim že jednodušší bude ty nejtky odvrtat a nahradit šroubama. šmátrat zkus magnetem na tyčce
Prosinec 6, 200618 r Autor Ikdyž mám ten kroužek přímo pod klikou,jednodušší než sundavat celý plech bude odvrtat 4 nyty reproduktoru. Poraďte mi ještě,čím je pak nejlepší přišroubovat ten reprák zpátky? Díky
Prosinec 7, 200618 r Ikdyž mám ten kroužek přímo pod klikou,jednodušší než sundavat celý plech bude odvrtat 4 nyty reproduktoru.Poraďte mi ještě,čím je pak nejlepší přišroubovat ten reprák zpátky? Díky tak ho zase přinejtni ne??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.