Guppy Vloženo 8. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2022 Tak od 1.9.2022 změna výbavových verzí. U Style E a Sportline E konečně výbava Asistovaná jízda 2.0 s hlídáním mrtvého úhlu a automatickým parkováním. Ale co teď? Auto už mám objednané, nevyrobené, v pondělí jdu k prodejci zjistit, jestli se dá ještě upravit konfigurace....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 Záleží jak dlouho ho máš objednané. Poměrně dlouhou dobu doobjednat jde. Ha mám Scalu objednanou od února a v květnu jsem ještě upravoval konfiguraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 10. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2022 Tak už mám "smolíka". Za 14 dnů jde Karouš do výroby........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 21. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2022 v com je to ine od acc alane assist? myslim tu verziu 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 Asistovaná jízda 2.0: - prediktivní tempomat - rozpoznávání dopravních značek - adaptivní vedení v jízdním pruhu (Lane Assist+) - hlídání mrtvého úhlu (Side Assist) - automatické parkování - DSG: asistent jízdy v koloně a nouzový asistent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazavka Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 V 8. 10. 2022 na 15:52, Guppy napsal: Tak od 1.9.2022 změna výbavových verzí. U Style E a Sportline E konečně výbava Asistovaná jízda 2.0 s hlídáním mrtvého úhlu a automatickým parkováním. Ale co teď? Auto už mám objednané, nevyrobené, v pondělí jdu k prodejci zjistit, jestli se dá ještě upravit konfigurace....... A to máš objednané Style Exclusive? Já jsem si toho všiml taky a myslel jsem, že když to není ještě vyrobený, tak to tam bude automaticky. A můžu se zeptat, od kdy máš auto objednaný? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 22. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 Mám objednanou nejvyšší výbavu SE. Ale na stránkách mají nový ceník od září 2022. Já ho objednával v květnu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 to su riadne svine si takto menit cennik na zaklade toho co vlastne maju v ponuke len to inak nazvu a uz je to verzia 2.0. no ak ak to je balik tak ako tak chapem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 23. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2022 To je právě divné. U výbavy SE se cena z května 2022 nemění i po přidání Asistované jízdy 2.0 a automatického parkování a u výbavy SPEX je navíc už jen panoramatický kamerový systém a cena je vyšší o cca 25000,-. Tak už tu ŠKODA cenovou politiku nechápu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.