Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

Nevíte někdo, jak donutit virtual cockpit, aby zobrazoval zařazenou rychlost? Nějak mi ta informace schází.

Díky

Mám za to, ze se to tu už řešilo a ze v režimu D zkratka neukazuje, neboť to nema z podstaty věci význam. Pouze snad v režimu sport nebo něco v tomhle duchu. Ať mě kdyžtak někdo poopraví.

• Autor
před 4 minutami, Sebasten napsal:

Mám za to, ze se to tu už řešilo a ze v režimu D zkratka neukazuje, neboť to nema z podstaty věci význam. Pouze snad v režimu sport nebo něco v tomhle duchu. Ať mě kdyžtak někdo poopraví.

Souhlasím s tím, že význam to má malý, ale když se tak dívám na "pádla" na volantu, tak bych řekl, že tam nějaký význam bude.

S III zobrazuje i v režimu D zařazenou rychlost. Mám pocit, že si musíš vybrat v nastavení co chceš zobrazovat v panelu přístrojů za údaje. Domnívám se, že by to mělo jít i u O IV. Snad ti někdo z majitelů případně poradí jak přesně a co lze zobrazit.

U O4 nelze zapnout zobrazování zařazeného rychlostního stupně v režimu D a ani E. Není to o kódování, přizpůsobení ani úpravě SW budíků :) 

A s pádly bych to moc nespojoval. Stisknutím pádla se vozidlo přepne dočasně do manuálního režimu, kde už se zařazený rychlostní stupeň ukazuje :) 

Upraveno od Krosta

• 1 měsíc později...

Presne tak, v D ani E to nejde, je to videt jen v rezimu "Sport" a M.

Chapu, ze neni potreba pri automatickem razeni ukazovat rychlostni stupen, ale proc mi pak ve stejnem rezimu ukazuji otackomer?

To nedava smysl, to nedomysleli. 

@TomasHubrt Protože na normálních budících bývá? Můžeš si dát zobrazení, kde otáčkoměr není.

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak na to je v zásadě stejná odpověď. I zařazená rychlost na normálních budících bývá.

Kdybych chtěl rýpat, tak poukážu na to, že je občas ekonomické zrychlit o 1~2 km/h, aby "se" zařadil další rychlostní stupeň.

Prostě je to mrzuté a je to takové netradiční pro technicky zaměřené uživatele.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.