fulda Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 Ahoj, Nevíte někdo, jak donutit virtual cockpit, aby zobrazoval zařazenou rychlost? Nějak mi ta informace schází. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 Mám za to, ze se to tu už řešilo a ze v režimu D zkratka neukazuje, neboť to nema z podstaty věci význam. Pouze snad v režimu sport nebo něco v tomhle duchu. Ať mě kdyžtak někdo poopraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fulda Vloženo 9. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 před 4 minutami, Sebasten napsal: Mám za to, ze se to tu už řešilo a ze v režimu D zkratka neukazuje, neboť to nema z podstaty věci význam. Pouze snad v režimu sport nebo něco v tomhle duchu. Ať mě kdyžtak někdo poopraví. Souhlasím s tím, že význam to má malý, ale když se tak dívám na "pádla" na volantu, tak bych řekl, že tam nějaký význam bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 S III zobrazuje i v režimu D zařazenou rychlost. Mám pocit, že si musíš vybrat v nastavení co chceš zobrazovat v panelu přístrojů za údaje. Domnívám se, že by to mělo jít i u O IV. Snad ti někdo z majitelů případně poradí jak přesně a co lze zobrazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 (editace) U O4 nelze zapnout zobrazování zařazeného rychlostního stupně v režimu D a ani E. Není to o kódování, přizpůsobení ani úpravě SW budíků A s pádly bych to moc nespojoval. Stisknutím pádla se vozidlo přepne dočasně do manuálního režimu, kde už se zařazený rychlostní stupeň ukazuje Editováno: 9. Říjen 2022, autor: Krosta 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasHubrt Vloženo 10. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2022 Presne tak, v D ani E to nejde, je to videt jen v rezimu "Sport" a M. Chapu, ze neni potreba pri automatickem razeni ukazovat rychlostni stupen, ale proc mi pak ve stejnem rezimu ukazuji otackomer? To nedava smysl, to nedomysleli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 10. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2022 @TomasHubrt Protože na normálních budících bývá? Můžeš si dát zobrazení, kde otáčkoměr není. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fulda Vloženo 23. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2022 Tak na to je v zásadě stejná odpověď. I zařazená rychlost na normálních budících bývá. Kdybych chtěl rýpat, tak poukážu na to, že je občas ekonomické zrychlit o 1~2 km/h, aby "se" zařadil další rychlostní stupeň. Prostě je to mrzuté a je to takové netradiční pro technicky zaměřené uživatele. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.