dan.fillip Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 Zdravím. Nezná někdo konstrukční rozdíly mezi verzemi 140Kw ? Mám DDAA a má odost "traktorovitější" projev než dva DFCA, ve kterých jsem se svezl. Až mi připomíná zvuk starých PDček víc než CBAB Commonrailu, co jsem měl naposled v Passatu B6. Mám 110000 najeto, rok 2015 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linomaniac Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek16 Vloženo 29. leden 2023 Sdílet Vloženo 29. leden 2023 zkusím trošku oživit téma, opravdu k tomu nikdo nemá víc informací? Obecně se píše, že DFCA mívá o pár kW menší výkon než udávanej (třeba 132), ale zase jsou lidi , kterým naměřili i standardních 140... potřeboval bych vědět, jestli má smysl se tomu motoru vyhýbat, nebo se to dá nějak poznat... případně jestli je to SW záležitost, která by se dala vyřešit přehráním na DFHA SW... Co třeba takový @motorpower, nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Ahoj DFCA ma nižší výkon s DSG je tam stará DQ250 a ide to až na 5ke. DFHA už mal DQ381 7st DSG tam je výkon ok. S manuálom sú oba motory výborne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.