Sumrak83 Vloženo 21. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2022 Zdravim po pripojení privesneho vozíka mi vyskočí hláška skontrolujte ľavé koncové svetlo príves vozíka. A svetlo svieti. Prvý raz som si to všimol na STK keď kontroloval zásuvku. Ťažné je originál od výroby z bajonetovou guľov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 Není to náhodou ten vozík, kde je elektrika ještě po staru a levé i pravé koncové světlo je připojené na jednu žílu? Máme úplně stejný "problém". Auto očekává, že každé koncové světlo má vlastní žílu, ale vozík je po staru ještě a mají jednu společnou, takže auto vyhodnotí, že to jedno světlo, kde mu chybí odběr, je prasklé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumrak83 Vloženo 22. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 Neviem svetlá som kupoval nové magnetické uchytenie. Skúsim pozrieť . Toto ma nenapadlo 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 Sumrak83 to poznáš jednoduše. Máš na vleku 7i kolíkovou zástrčku? Tak jdou světla na jednom kabelu aby se vlezla couvačka. Máš tam 13i kolík? Tak by každý světlo mělo jít zvlášť. Jinak podle správnýho zapojení by u obou mělo jít levý i pravý světlo zvlášť. Dost často to dělaj redukce z 1éi kolíkový zásuvky na 7i kolíkovou zástrčku. A schéma zapojení https://www.vapp.cz/zapojeni-vidlic-a-zasuvek-privesu-a-taznych-zarizeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. leden 2023 Sdílet Vloženo 5. leden 2023 @KrostaStaré/nové zapojení 7-mi pólové zástrčky neexistuje. Vždy je oddělené levé a pravé obrysové světlo. Maximálně tak jen lidová tvořivost. @Luďa Ještě jsem neviděl 7-mi pólovou zástrčku v kombinaci se zpátečkovým světlem. Opět max lidová tvořivost. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.