Wojnar Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 (editace) Ne, protože kombi má pozičky a brzdu v jedné dvouklánové 5/21W žárovce ve vrchní pozici a mlhovku samostatnou 21W ve spodní pozici. Zato liftback (ne sedan) má brzdu samostatně a mlhovku s pozičkou ve dvouvláknovce. Editováno: 11. Říjen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 Mám takovej dotaz a nechci zakládat nové téma. Jdou rozlepit zadní světla?? Myslím v troubě, jak se dělají přední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Skoro šest let jsme odolával face světlům, ale nabídku na aukru za obě origo lampy s nosiči žárovek a také jak jsem dnes když lampy přišli zjistil i se žárovkama, za 770,- Kč i s poštou, jsem prostě už nemohl odmítnout. Takže mám doma lampy rok výroby 11/2009, do provozu 2010, v super stavu, takže za pár dní snad budou na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 (editace) Já jsem zadní face světlo v troubě pěkne roztavil Pro mě nej způsob je rozřezat mini frézkou(vrtačkou) po okraji, nejhorší je odřezat okraj odrazky, která je přilepená dokola ke světlu, chce to vzít jemný plátek na železo a pomalu odřezat, není na škodu si plátek trochu prohnout do luku abys nepoškrábal kryt světla. Editováno: 12. Únor 2013, autor: lukas.novot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahvon Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Vcera jsem kupoval taky tyhle svetla a chystam se je tam dat taky ted nekdy jen jeste nevim jestli zkratit podle tutorialu nebo koupi jak rikate na vrakači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oktan2 Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Zdravím kluci tak i já jsem si včera namontoval zadní světla s facelitu ,mohu doporučit ten rozdil stojí za tu práci.Je to uplně o něčem jiném Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindina Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 (editace) Také jsem provedl výměnu světel za facelift.Je to trocha práce,dával jsem ty užší faceliftové lišty.Na starém nárazníku tedy pár úprav bylo-jednak to snížit,zabrousit hranu a pak na to nasadit lišty,kde jedna spodní prostřední příchytka musí ven.Žádné vytváření profilu nahoře nárazníku nebylo potřeba,jenom jsem to nasadil na upravené a zabroušené hrany strého nárazníku.Poslední úprava bylo odstranit plastový profilek s vnitřní strany na orig.lampách(r.v 2010 orig-Autopal),který bránil o cca 1-1,5 mm novým lištám.Vše lícuje a neodstává-je to fakt pěkné ale trocha práce to je.S novým facelift nárazníkem by to bylo hned.... Editováno: 11. Únor 2014, autor: Jindina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardap007 Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 taky jsem je potřeboval mít a neodolal jsem akorát jsem si je trošku vylepšil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardap007 Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Vcera jsem kupoval taky tyhle svetla a chystam se je tam dat taky ted nekdy jen jeste nevim jestli zkratit podle tutorialu nebo koupi jak rikate na vrakači stačí to zkrátit je to rychlejší a levnější varianta a já to měl tak cca do pul hodiny hotové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Tohle jsou asi stará světla předfacelift že ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 NE. To jsou lampy z kombíku. Jsou (byly) stejné jak na předfacelift tak taky facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Aha a jak se dá poznat, že mám facelift? Někde jsem četl, že podle toho, jestli mám hranatej, nebo trojúhelníkovej spínač varovnejch světel (podle toho by měla být údajně jinak odlišná palubovka)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Palubka: - předface = vlna od budíků až někde doprostřed - face = kaplička jen na budíkách. Nárazníky: - předface = přední i zadní maji oddělenou spodní plastovou lištu a přední mají malé boční větrací mřížky - face = nárazníky v celku, hladké a přední mají boční větrací mřížky velké. Přední světla: - předface = skla ze skla s rastrem, úzký tvar - face = skla z polkatbonátu, čirá, klínovitý tvar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 OK, už to vidim, díky, tohle je předface. Já mám tedy facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dindung Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Taky sem je poridil, kdyz uz mam predek po srazce z divocakem ve fl. Origo lampy + listy 1100 na vrakarne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.