Únor 26, 200817 r Kde se ty úplně nový lampy za těch 850 Kč dají sehnat? Autodíly 2R Praha 6- Břevnov http://www.2r.cz
Březen 7, 200817 r http://www.2r.cz psal jsem tam a - Lampa zd. OCT ´01 - 990,- Kč s DPH/ 1ks L, P jak si přišel na těch 850 ? díky
Březen 8, 200817 r http://www.2r.czpsal jsem tam a - Lampa zd. OCT ´01 - 990,- Kč s DPH/ 1ks L, P jak si přišel na těch 850 ? díky Taky mi to přišlo nějak levné, několikrát jsem tam nakupoval, ale zrovna z levného kraje nejsou! Ale POZOR! někteří velkoodběratelé mají slevu, neboť prodejna funguje i jako velkoobchod, pak je možné že se cena změní směrem dolů!
Březen 8, 200817 r http://www.2r.czpsal jsem tam a - Lampa zd. OCT ´01 - 990,- Kč s DPH/ 1ks L, P jak si přišel na těch 850 ? díky Martine, nakupuji tam tak 1x za 14 dní a lampy měli a stále mají vystavené v regálu nahoře, pod stropem, napravo od vchodu. Byla tam bílá papírová cenovka 850,- Nepřipočítali ti tam 140,- poštovné? To by tak odpovídalo (850+140 = 990,-) Až tam pojedu, zkusím vyfotit mobilem (foťák by je asi dráždil Kdo je z Prahy poblíž (Břevnov), ať tam jukne okem ještě edit: psal jsi jim v objednávce o těch faceliftových (nových???) Upraveno Březen 8, 200817 r od Petr
Březen 8, 200817 r Vazeny pane preji Vam dobry den a dekuji za Vas zajem, zde je nase nabidka : Lampa zd. OCT ´01 - 990,- Kč s DPH/ 1ks L, P Lista pod svitilnu - 229,- Kč s DPH / 1ks L, P Naraznik zd. OCT ´01 - 3.690,- Kč s DPH Lista zd. nar. OCT ´01 - 790,- Kč s DPH s pozdravem Rektorys Jiri ml. kurňa to bude prachů za facelift kdo umí sehnat levnějc tak můžete SZ ať se to tu nezasírá...
Květen 20, 200817 r Dnes som sa pustil do vymeni zadnych facelift svetiel, bohuzial patrym medzi tych ktorym tiez za jazdy svieti hmlovka, aj ked som pouzil 21/4W nechapem ako to ostanym funguje bez prehodenia kablovacky v konektore, nevedel som vypichnut ani z kontektoru tie kable,aby som ich zamenil. Tak som to na dnes nechal tak a budem pokracvat az ked budem mat cas. Ak mate nejake rady ako to dostat von poradte.
Květen 21, 200817 r Dnes som sa pustil do vymeni zadnych facelift svetiel, bohuzial patrym medzi tych ktorym tiez za jazdy svieti hmlovka, aj ked som pouzil 21/4W nechapem ako to ostanym funguje bez prehodenia kablovacky v konektore, nevedel som vypichnut ani z kontektoru tie kable,aby som ich zamenil. Tak som to na dnes nechal tak a budem pokracvat az ked budem mat cas. Ak mate nejake rady ako to dostat von poradte. Piny jdou ven, jedině nějakým vipichovákem, třeba v podobě spínacích špendlíků
Červenec 4, 200817 r Tak jsem take měnil za face světla...Mám i kratsi origo listy,ale nepasuji tam,tak to budu bud muset upravit nebo seriznout stary,casem chci dat stejne face naraznik,ale je to o hodne hezci a lepsi.. i na zpatečku v noci o hodne vic sviti...
Červenec 6, 200817 r Dnes som sa pustil do vymeni zadnych facelift svetiel, bohuzial patrym medzi tych ktorym tiez za jazdy svieti hmlovka, aj ked som pouzil 21/4W nechapem ako to ostanym funguje bez prehodenia kablovacky v konektore, nevedel som vypichnut ani z kontektoru tie kable,aby som ich zamenil. Tak som to na dnes nechal tak a budem pokracvat az ked budem mat cas. Ak mate nejake rady ako to dostat von poradte. Já na to koukal taky jako vrána ty žárovky jsou taky dvouvláknové ale ty dva čudly na těle žárovky jsou šouplý nejsou proti sobě ale jeden je šouplej já je nemohl sehnat nakonec sehnal cca 26kč kus
Červenec 6, 200817 r Já na to koukal taky jako vrána ty žárovky jsou taky dvouvláknové ale ty dva čudly na těle žárovky jsou šouplý nejsou proti sobě ale jeden je šouplej já je nemohl sehnat nakonec sehnal cca 26kč kus jo a u nás v mostě má lampy origo do 800kč za kus ale bez obýmek na žárovky ale 444kč kus
Červenec 6, 200817 r Tak panové, ty lišty jsem vyresil uplně jinak, upravil jsem trosku naraznik,na liste predelal jeden zobacek a jeden urezal a sedí tam krásně ty face lišty,pokoušel jsem se je řezat a upravovat ale nedopadlo to dobře. Nakonec jsem zapřemýšlel a face lišty jsou na autě i se světlama... Kdyby někdo chtěl, rád poradím jak na to...
Červenec 6, 200817 r Ty žárovky jsem vyřešil tak, že jsem jeden čudl opiloval, drží to jen na jednom! A je to !
Srpen 13, 200817 r nemate někdo číslo držaku žarovek do zadních FACE světel,nebo nevite kolik za to chteji ve škodovce??
Srpen 16, 200817 r V krámě stojí 440kč kus bez žárovek drahý jako kráva A majitel krámu mi říkal že to má levnější než škodovka
Září 6, 200816 r kupil som druhe ziarovky a tie uz svietia bez toho aby som musel prehadzovat kablovacku v konektore
Říjen 5, 200816 r Cawte, konecne dnes som sa aj ja dostal k svetlám , kúpil som nove, na vrakacoch som nič nenašiel , ale ani nove neboli nejak obzvlášť drahe jeden kus po 1480Sk. No vlastne som sa len chcel podakovat pánu .....David-pv...... návod moc v poho držal som sa jeho návodu a slo to jak po masle žiadny problém, cize dekuji pane :-)
Říjen 6, 200816 r Autor Cawte, konecne dnes som sa aj ja dostal k svetlám , kúpil som nove, na vrakacoch som nič nenašiel , ale ani nove neboli nejak obzvlášť drahe jeden kus po 1480Sk. No vlastne som sa len chcel podakovat pánu .....David-pv...... návod moc v poho držal som sa jeho návodu a slo to jak po masle žiadny problém, cize dekuji pane :-) Díky, to potěší. Jsem rád, že můj návod pomáhá.
Listopad 11, 200816 r Myslíte, že by toto prošlo na technické nebo při silniční kontrole orgánů na Octavii I ? Tedy LED v koncových světlech jak to má Audi ( fotka Audi koncových světel tady). Dnes jsem jednu takovou viděl a doslova mě učarovala... Použil jsem fotku od David-pv a Paintbrush pro navození iluze LED, toto v autě ještě nemám Upraveno Listopad 11, 200816 r od borelli
Prosinec 1, 200816 r Autor no nevím, řekl bych, že spokojeni s tím moc nebudou ani policajti při kontrole a ani na STK... ale zajímavý nápad Upraveno Prosinec 1, 200816 r od David-pv
Prosinec 6, 200816 r Ahojte, chcel by som sa opýtať, či by sa nenašiel v okolí Bratislavy, alebo západoslovenského kraja ochotník, ktorý by mi vedel prerobiť zadné svetlá, sám si na to netrúfam.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.