Petr Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Kde se ty úplně nový lampy za těch 850 Kč dají sehnat? Autodíly 2R Praha 6- Břevnov http://www.2r.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Autodíly 2R Praha 6- Břevnov http://www.2r.cz Super, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Super, díky Není zač udělal by to každý, ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Není zač udělal by to každý, ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 http://www.2r.cz psal jsem tam a - Lampa zd. OCT ´01 - 990,- Kč s DPH/ 1ks L, P jak si přišel na těch 850 ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 http://www.2r.czpsal jsem tam a - Lampa zd. OCT ´01 - 990,- Kč s DPH/ 1ks L, P jak si přišel na těch 850 ? díky Taky mi to přišlo nějak levné, několikrát jsem tam nakupoval, ale zrovna z levného kraje nejsou! Ale POZOR! někteří velkoodběratelé mají slevu, neboť prodejna funguje i jako velkoobchod, pak je možné že se cena změní směrem dolů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 (editace) http://www.2r.czpsal jsem tam a - Lampa zd. OCT ´01 - 990,- Kč s DPH/ 1ks L, P jak si přišel na těch 850 ? díky Martine, nakupuji tam tak 1x za 14 dní a lampy měli a stále mají vystavené v regálu nahoře, pod stropem, napravo od vchodu. Byla tam bílá papírová cenovka 850,- Nepřipočítali ti tam 140,- poštovné? To by tak odpovídalo (850+140 = 990,-) Až tam pojedu, zkusím vyfotit mobilem (foťák by je asi dráždil Kdo je z Prahy poblíž (Břevnov), ať tam jukne okem ještě edit: psal jsi jim v objednávce o těch faceliftových (nových???) Editováno: 8. Březen 2008, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Vazeny pane preji Vam dobry den a dekuji za Vas zajem, zde je nase nabidka : Lampa zd. OCT ´01 - 990,- Kč s DPH/ 1ks L, P Lista pod svitilnu - 229,- Kč s DPH / 1ks L, P Naraznik zd. OCT ´01 - 3.690,- Kč s DPH Lista zd. nar. OCT ´01 - 790,- Kč s DPH s pozdravem Rektorys Jiri ml. kurňa to bude prachů za facelift kdo umí sehnat levnějc tak můžete SZ ať se to tu nezasírá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danhal Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Dnes som sa pustil do vymeni zadnych facelift svetiel, bohuzial patrym medzi tych ktorym tiez za jazdy svieti hmlovka, aj ked som pouzil 21/4W nechapem ako to ostanym funguje bez prehodenia kablovacky v konektore, nevedel som vypichnut ani z kontektoru tie kable,aby som ich zamenil. Tak som to na dnes nechal tak a budem pokracvat az ked budem mat cas. Ak mate nejake rady ako to dostat von poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Dnes som sa pustil do vymeni zadnych facelift svetiel, bohuzial patrym medzi tych ktorym tiez za jazdy svieti hmlovka, aj ked som pouzil 21/4W nechapem ako to ostanym funguje bez prehodenia kablovacky v konektore, nevedel som vypichnut ani z kontektoru tie kable,aby som ich zamenil. Tak som to na dnes nechal tak a budem pokracvat az ked budem mat cas. Ak mate nejake rady ako to dostat von poradte. Piny jdou ven, jedině nějakým vipichovákem, třeba v podobě spínacích špendlíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Tak jsem take měnil za face světla...Mám i kratsi origo listy,ale nepasuji tam,tak to budu bud muset upravit nebo seriznout stary,casem chci dat stejne face naraznik,ale je to o hodne hezci a lepsi.. i na zpatečku v noci o hodne vic sviti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 uprav zatím, staré, úzké si nech na face nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Dnes som sa pustil do vymeni zadnych facelift svetiel, bohuzial patrym medzi tych ktorym tiez za jazdy svieti hmlovka, aj ked som pouzil 21/4W nechapem ako to ostanym funguje bez prehodenia kablovacky v konektore, nevedel som vypichnut ani z kontektoru tie kable,aby som ich zamenil. Tak som to na dnes nechal tak a budem pokracvat az ked budem mat cas. Ak mate nejake rady ako to dostat von poradte. Já na to koukal taky jako vrána ty žárovky jsou taky dvouvláknové ale ty dva čudly na těle žárovky jsou šouplý nejsou proti sobě ale jeden je šouplej já je nemohl sehnat nakonec sehnal cca 26kč kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Já na to koukal taky jako vrána ty žárovky jsou taky dvouvláknové ale ty dva čudly na těle žárovky jsou šouplý nejsou proti sobě ale jeden je šouplej já je nemohl sehnat nakonec sehnal cca 26kč kus jo a u nás v mostě má lampy origo do 800kč za kus ale bez obýmek na žárovky ale 444kč kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Tak panové, ty lišty jsem vyresil uplně jinak, upravil jsem trosku naraznik,na liste predelal jeden zobacek a jeden urezal a sedí tam krásně ty face lišty,pokoušel jsem se je řezat a upravovat ale nedopadlo to dobře. Nakonec jsem zapřemýšlel a face lišty jsou na autě i se světlama... Kdyby někdo chtěl, rád poradím jak na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Ty žárovky jsem vyřešil tak, že jsem jeden čudl opiloval, drží to jen na jednom! A je to ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 dobrej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 nemate někdo číslo držaku žarovek do zadních FACE světel,nebo nevite kolik za to chteji ve škodovce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 V krámě stojí 440kč kus bez žárovek drahý jako kráva A majitel krámu mi říkal že to má levnější než škodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danhal Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 kupil som druhe ziarovky a tie uz svietia bez toho aby som musel prehadzovat kablovacku v konektore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Cawte, konecne dnes som sa aj ja dostal k svetlám , kúpil som nove, na vrakacoch som nič nenašiel , ale ani nove neboli nejak obzvlášť drahe jeden kus po 1480Sk. No vlastne som sa len chcel podakovat pánu .....David-pv...... návod moc v poho držal som sa jeho návodu a slo to jak po masle žiadny problém, cize dekuji pane :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Cawte, konecne dnes som sa aj ja dostal k svetlám , kúpil som nove, na vrakacoch som nič nenašiel , ale ani nove neboli nejak obzvlášť drahe jeden kus po 1480Sk. No vlastne som sa len chcel podakovat pánu .....David-pv...... návod moc v poho držal som sa jeho návodu a slo to jak po masle žiadny problém, cize dekuji pane :-) Díky, to potěší. Jsem rád, že můj návod pomáhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borelli Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 (editace) Myslíte, že by toto prošlo na technické nebo při silniční kontrole orgánů na Octavii I ? Tedy LED v koncových světlech jak to má Audi ( fotka Audi koncových světel tady). Dnes jsem jednu takovou viděl a doslova mě učarovala... Použil jsem fotku od David-pv a Paintbrush pro navození iluze LED, toto v autě ještě nemám Editováno: 11. Listopad 2008, autor: borelli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 (editace) no nevím, řekl bych, že spokojeni s tím moc nebudou ani policajti při kontrole a ani na STK... ale zajímavý nápad Editováno: 1. Prosinec 2008, autor: David-pv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav1974 Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Ahojte, chcel by som sa opýtať, či by sa nenašiel v okolí Bratislavy, alebo západoslovenského kraja ochotník, ktorý by mi vedel prerobiť zadné svetlá, sám si na to netrúfam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.