olisoft Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Skus sa obratit na profora. Mozno bude mat cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 natom nic neni ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
curil Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 a jak se ta lišta vytahuje,je tam takový bílý trn co sním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) Jaká lišta? Ta co je pod víkem kufru? Ta se normálně chytne a urve ... Nebo ty lištičky pod světlama? Se vyšroubuje šroubek a vysunou se ... Jinou lištu si nevybavuju nějak Editováno: 30. leden 2009, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 a jak se ta lišta vytahuje,je tam takový bílý trn co sním? jestlimyslíš ten co čouhá pod světlem dovnitř (z pohledu z kufru) tak ten trn je od nárazníku, lištičky se povolí šroubkem a vysunou se doprostřed auta. http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...dnichSvetel.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 jestlimyslíš ten co čouhá pod světlem dovnitř (z pohledu z kufru) tak ten trn je od nárazníku, lištičky se povolí šroubkem a vysunou se doprostřed auta. http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...dnichSvetel.htm ten návod je na začátku tohoto tématu, na www.skodaoctavia.cz ho převzali odsud. Kdyby to někdo četl od začátku, všechno by věděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WazHa Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 taky jsem předělával již loni, ale za bílé face lampy. chci se zeptat, jestli mi budou pasovat tyto LED http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=2811 a http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=2806 . Díky za odpověd(třeba i SZ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KK-Mirec Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 mam dotaz ako je to s tou kablovackou normalne pouzijem vsetko zo starej octavie akurat dam tu dvojvlaknovu ziarovku alebo ako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) Musíš mít komplet nové lampy i s tím držákem žárovek, ten osadíš vhodnými žárovkami a pak jen nacvakneš přivodní konektor, ten je stejný ... Editováno: 18. Březen 2009, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KK-Mirec Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 diky moc stastna sprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 diky moc stastna sprava napiš potom jak se ti předělávka podařila, popřípadě vlož fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KK-Mirec Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 nooo jasne ale budu to robit az nekedy na jar alebo cez leto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Budeš dávat i novej nárazník a lišty pod světla, nebo budeš upravovat ty původní díly??? Světla jdou přehodit hladce, ale pak při ořezávání původních dílů začíná ta pravá zábava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KK-Mirec Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 noooo budu prerabat ten stary aaa rozhodol som sa ze dam komplet stary naraznik do farby cize listu aj ten spodok plast takze uz sa tesim kdyz to bude zabava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sachs Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Tak mám taky koupený faceliftový světla a dnes večer se do toho pustím. - koupeno v www.obautodily.cz za 1990,- Kč komplet - sada světel s paticí pro žárovky, takže jedno za 995 Kč. Origo HELLA (Autopal) - dávám to sem jako typ na koupi, protože origo sadu jsem levněji nikde nesehnal, ŠKODA to má strašně drahý (světlo 1200, patice 440,-) a do čínské repliky nepůjdu. Nárazník nechám původní a upravím, listy pod světla zkrátím zespodu. Už se těším na tu krásu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sachs Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak jsem to hned večer udělal 27.3. , výsledek je super. Použil jsem přesně návod tady ze začátku fóra, moc se to hodilo. Vše sedlo jako ulité. Ale bál jsem se, abych něco nezvoral, takže čas předělání asi 3 hodiny. Určitě doporučuju, octávka vypadá podstatně lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Taky to mam vypadá to skvěle akorát jsem ty lišty řezal na hoře a musím to stříknout jsem si přidělal práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 hoši at nezakladam jinej topic podobnej,tak se zeptam tu ,skousel nekdo nacpat na koktu predface svetla zadni s pašíka?ty novejsi s tema dvema sviticima kolama :)asi to bude pasovat s nejakou mensi upravou asi ne ?nekde sem to totiz videl a nevypadalo ze by tam byl nejakej moc velkej zasah do puvodniho uchyceni ,diky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freelanders Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) taky je tam chci dat ,tyhle zadni svetla se mi libý daleko víc net ty tuningova a tak kdyz zakoupim tu face spodni listu tak by meli zadni lampy bez problemu pasovat jo ... a jak jste resily konektory vzdyt u pred face je blinkr v jine poloze nez u face muselo se to nejak slozite predelat a nebo sli pouzit stare draty a konektory ktere jsou u predface zadnimy svetli diky za rady a odpovedi edit: tak nic poradne sem to procet a sem a otazky se zodpovedeli sami edit2 : - mam asi jedinou otazku ta lista ktera se snizuje o deset mm lze koupit nova kdybych ji nejak zkazil abych ji mohl vymenit - lze ta lista kterou budu zkracovat o deset cm odmontovat od auta , nebo se krati na aute diky edit 3: chyba opravena na 10mm z deseti cm diky za upozorneni Editováno: 26. Květen 2009, autor: freelanders Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nezkracuje se o 10cm ale o několik mm normálně jí z auta sundáš a upravíš, když se ti to nepovede koupíš je na vrakovišti za 100 a když budeš mít štěstí seženeš i v barvě.... Já jsem chvíli jezdil s upravenejma, pak sem sehnal origo a vyměnil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 ahoj ja zase hladam niekoho zo severu slovenska alebo z okolia pardubic co by mi tieto svetla predal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Bud sa mrkni tu do bazara, alebo na autobazar.eu/sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 no uz som nieco nasiel len mi teraz povedzte ci je 30 € za kus dobra cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 treba mi faceliftovu listu, ked dam face svetla aj naraznik? alebo tam dam aj staru listu? neviem totiz zohnat tie listy za dobry peniaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Urcite je lepsie dat face listu. Mozes ale upravit predface (zrezat na vysku) a ked zozenies face listicky, tak si to prehodis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.