chio11 Vloženo 2. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2022 zdravim Damy,Pani.nemal niekto problem ze po spusteni ohrevu zadneho skla zacalo rušit radio?pripadne radu ,kde by mohol byt problem.dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2022 Nemas dodelavanou predni kameru (nemyslim tim asistencni, ale klasicke nahravani videa)? nektere pak rusi prijem radia. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chio11 Vloženo 13. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 před 20 hodinami, bojler napsal: Nemas dodelavanou predni kameru (nemyslim tim asistencni, ale klasicke nahravani videa)? nektere pak rusi prijem radia. dakujem za spatnu vazbu.ano kameru xiaomi mam,ale aj pri pouzivani kamery to predtym nerobilo,tak som prave skusil odpojit kameru a problem pretrvava.este skusim demontovat antenu na streche ci tam nie je studeny spoj predsa antena je blizko zadneho skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 13. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 Keď máš druhú anténu v zadnom skle, tak chybu by som hľadal v kufrových dverách. Niekde ti tam preráža pritom ohreve prúd alebo je slabé ukostrenie. Skús sa týmto smerom vybrať. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 13. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 @chio11 paradoxně příjem rádia v anténě na střeše nenajdeš :D tam je tak kessy, gps, bufík a možná ještě něco. rádio jako takové se dává buď do bočních oken za C sloupkem nebo právě do okna pátých dveří... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik 1972 Vloženo 21. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2022 Mám ten istý problém, keď zapnem vyhrievanie zadného skla tak mi to ruší rádio, 29.12.2022 idem do servisu s problémom otvárania zadného kufra, tak ak nezabudnem tak sa na to opýtam.....nemám nič dorábané.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik 1972 Vloženo 6. Únor 2023 Sdílet Vloženo 6. Únor 2023 dostal som jasnú odpoveď, ruší to tým, že som mal dole zadné sklo pri škodovej udalosti a tým sa prerušil kontakt so zosilňovačom, ktorý sa prerušil pri vyrezávaní zadného skla....... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan357 Vloženo 2. Červen 2023 Sdílet Vloženo 2. Červen 2023 (editace) Nechci zakládat další příspěvek. Řešil jste někdo upadený drátek od antény v zadním skle k zesilovači (kontakt na sklo)? Jde to nějak opravit nebo je to na výměnu skla? Díval jsem se, že existují nějaká elektricky vodivá lepidla s obsahem stříbra, ale nemám s nima žádnou zkušenost. Editováno: 2. Červen 2023, autor: Milan357 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.