Misubaro Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 ....vcera jsem se vratil z dovolene z Chorvatska z Basky Vody. Pekne pocasi, tepla voda co vice si prat Jeli jsme ve trech o nalozeni se nebudu rozepisovat, pac si to kazdy dovede predstavit. Tam najeto 1122 km, na dalnici tachometrove 140, klima pustena skoro porad. Po dojeti do Basky Vody spotreba 6.0l/100km. Zpet najeto 1066 km za stejnych podminek konecna spotreba 6.2l/100km. Spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Tak jsem měl na víkend půjčenou příšeru (Room 1.4 benzín) a z motoru jsem byl zklamanej. Čekal jsem nějak rozdíl ve výkonu oprotí mé FII 1.2Htp a vůbec nic, tedy až na zrychlení z 150-160:-) Jinak spotřeba na trase kde jezdím se svojí na 16kách za 6.3 tak jsem s tímhle vozíkem jel za 7.5. Bylo mi jasné, že to bude mít o něco větší spotřebu, protože je to krabice, ale myslel jsem si tak o půl litru. A trasa byla MB-Praha Ruzyně brzo ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 (editace) Teda 7.5 l je docela pecka. Já mám sice fabii, takže se počítá s nižší spotřebou, ale i tak. Moje spotřeba se pohybuje prakticky pořád do 6.5 l, spíš míň. Dneska do Turnova a zpět ve třech 6.2 l. Skoro pořád po dálnici 130 - 140 km/h, zbytek po Praze, celkem 380 km. P.S. Taky jde o to, jak dlouho jsi jel těch 150 nebo 160, to už si potom něco vezme. Když se podíváš na spotřebu, co uvádí Misubaro do Chorvatska a zpátky s roomstrem, tak ta je hodně pěkná. Editováno: 9. Srpen 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 piskot: kdyz zkousis zrychleni 150-160, tak se nediv. ja sem jel ted do francie celou cestu dalnicu za 7,3 a to mam 1.6... vono, kdyz clovek nasadi klobouk a jede 120, tak to pak taky 6,5 zere.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 njn, ale to jsem jel 130, zrychlení a maximálku jsem zkoušel cestou zpět. Nejsem blbej, abych to zkoušel a pak se divil, že spotřeba je větší jinak motor je proti 1.2 hlučnější. nevím jestli bych si tento motor pořiozoval příště. A cesta zpátky byla za 9,3l, ale zas jsem byl z letiště i s tankováním za hodinku a minutku doma:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 (editace) Kolik jsi z toho dostal? Nekoukal jsi při max rychlosti na okamžitou spotřebu? Kolik jsi tak jel po tý dálnici, teda ona tam vlastně dálnice jako taková neni, ale to je fuk, s max povolenou je to stejný. Editováno: 10. Srpen 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 1.4 - ka je citliva na sposob jazdy - mal som uz spotrebu cez kopce a mnoho zakrut 5,4, druhykrat som na tej istej trase trochu pritlacil pedal a spotreba bola cez 7 litrov. V priemere po 4500km mam spoterbu 6,3 l. - Zvacsa kratsie trasy sviznym tempom. Perlicka - uz som mal aktualnu spotrebu so studenym motorom pri odpichu z krizovatky 99l/100km. Ste ma mali vidiet ako som daval nohu z plynu. Inak uplna spokojnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Dal jsem tachometrovych 185 z kopecka, ale jinak neco tesne nad 170 na rovince. Na okamzitou spotrebu jsem nekoukal, ale objevila tam co si pamatuju 14.2. Jinak jsem na Cernaku dal nohu na plyn a az u Boleslavi nohu pryc. Nez jsem prejel Prahu, natankoval a pak kalup dom tak byl prumer 9,2 coz se mi zda jako malej prumer. U 1.2 Fabky bych mel podle me s timhle tempem o nejakou tu desetinku vetsi spotrebu, ale do 10 bych se vesel. Pres 10 jsem nikdy nesel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Tak sem dneska zkusil dalších asi 100km francouzkské krajiny a spotřeba kupodivu 5,8 - projíždění menších měst se zastávkama a popojížděním v nich při hledání místa. Je tady dost zatáček a zkusil sem je řezat bez brždění. Očividně to pomáhá a tempomat hraje svou roli. Partnerka trochu brblá, ale na takovýmhle povrchu by to byl hřích. Navíc má sport. sedačky, tak ani moc nelítá ze strany na stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 pěkný. teď já. 1,2 51kW Liberec - Jablonné v Podj. 30 km spotřeba 8l/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 (editace) Dnes trasa: chlumec nad cidlinou- liberec- 95 km, prum. rych 77 km, spotřeba 6.1l, max rychlost 110 na tempomatu na rychlodráze trasa zpět: liberec -nymburk- chlumec nad cidlinou a pak domů- 115 Km, spotřeba 6 l, zapnutá klima, tempomat max 110m, prům.rychl 89 km/h mám najeto 1050 km... takže si myslím že spotřeba suprová.... Editováno: 11. Srpen 2009, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Tak sem si dal vcera 1176km - prumerna rychlost 102km/h a spotreba 7,4. Jinak ke 190ce to leze pomerne ochotne, dal uz se tomu chce jenom pomalu a dotlacit to ke 200 tachometrovych chtelo trochu casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M01 Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Dnes cesta z Nového Města na Moravě do Ramzové v Jeseníkách a zpět. 276km, spotřeba 6,8L/100km. Plné auto, 2děti. Najeto cca 9000km a začínám být spokojený. 1,6 jede pfakt pěkně a jsem rád, že jsem do toho šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 jenom ty otáčky to chce, pak dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 (editace) .....tak jsem po ujeti 149.7 km po spotrebe 6.1 narval benzin do nadrze a ukazalo mi to dojezd 1120 km Editováno: 16. Srpen 2009, autor: Misubaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 huuusty., ja dnes cca 52l a hlasi 890 km dojezd. prumerka asi 6,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 (editace) Docela možné. Posledně se mi to stalo také, dojezd 1020 km po natankování. Připojil jsem VAG a ejhle, nádrž hlásila 58 litrů. Tankoval jsem "do prvního" cvaknutí. Holt někdy to tam foukne o pár litříků víc... I spotřeba podle ujeté vzdálenosti a množství načepovaného benzínu mi vyšla poněkud vyšší než jsem čekal, 7,2 místo cca 6,4 (PP hlásil 6,2). Editováno: 17. Srpen 2009, autor: norton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 na VAGu se da zjistit dojezd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Dojez hlásil PP, VAG hlásil obsah nádrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Kde se to da zjistit stav nadrze pres vag? Jak je to presny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 ja vim jenom o tom, ze se da prizpusobit mereni obsahu nadrze - to ukazuje pocet litru. norton: prepsal sem se. rekl sem pet a myslel sem deset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Pro PMA - VAG - měření - přístrojová deska a myslím kanál 17. Jak je to přesné? Záleží na nastavení, jak píše Bojler dá se tady kalibrovat stav paliva. Já na nastavení nešahal, je to tak z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoti Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Ahojte, včera mi moja Fabia ukázala že nie je nenažraná. Motor 1,2 HTP 51KW s pneu 195/55R15. Prešiel som cca 70 Km so spotrebou 4,4 na 100 Km ( cesta cez dediny a mimo ) a výsledná spotreba v cieli po 160 Km 5,0 na 100 Km ( dediny, mimo a aj diaľnica ) - ku slušnej spotrebe prispelo aj rýchlostné obmedzenie na niekoľkých úsekoch diaľnice medzi Trnavou a Bratislavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 jj, kdyz se mezi UL a Lovosicema, seknu mezi kamiony, tak sem taky na 5litrech, ale to je skoro lepsi jit pesky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan793 Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Ahojte, včera mi moja Fabia ukázala že nie je nenažraná. Motor 1,2 HTP 51KW s pneu 195/55R15. Prešiel som cca 70 Km so spotrebou 4,4 na 100 Km ( cesta cez dediny a mimo ) a výsledná spotreba v cieli po 160 Km 5,0 na 100 Km ( dediny, mimo a aj diaľnica ) - ku slušnej spotrebe prispelo aj rýchlostné obmedzenie na niekoľkých úsekoch diaľnice medzi Trnavou a Bratislavou. No ja neviem, mám tiež PP. Ale kým mi ten ukazuje spotrebu 3,8 - 4,0 litrov, skutočná spotreba. ktorú si už dlhodobo meriam je niekde medzi 4,5 - 5,0 litrov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.