oranger Vloženo 10. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2022 Ahoj, občas se mi stane, že teplé auto - které třeba 40minut stojí - startuje dlouho a nakonec chytí jen s velmi nízkými otáčkami. Děje se tak od výměny PCV ventilu za vadný. Nový díl je neorigo - FEBI. Je potřeba provádět po výměně nějakou adaptaci, nebo mám spíš podezřívat neoriginální PCV? Děkuju moc za reakci nebo jakýkoliv nápad na co se zaměřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 10. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2022 sam sis odpovedel... dej origo a budes mit klid... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oranger Vloženo 13. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 Takže žádná adaptace potřeba není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 13. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 ne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oranger Vloženo 22. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 Děkuji, objednal jsem nový, tak uvidíme, jestli se něco změní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.