VPetr Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Zdarec... Prosim vas vi nekdo kde se daji sehnat microspinace do centralniho zamikani??? (k zamkum) Koukal jsem na spousty temat a uprav cent.zam.,ale nevsiml jsem si kde to jde koupit ci poresit.... Kuju predem i zadem za odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 (editace) ... Editováno: 5. Prosinec 2006, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 GME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Ano GME, ale pravděpodobně se bude muset trochu poupravit... ale to je malá daň za směšnou cenu opravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VPetr Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Diky za odkazy a za radu....koukam ze je to hrozne tajne.. ...no budiz... Jeste jednou dik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Diky za odkazy a za radu....koukam ze je to hrozne tajne.. ...no budiz...Jeste jednou dik.... trosku upravis roztec der, ale jde to. http://www.gme.cz/index.php?action=detail&...&sk=&pict=&jaz= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Zdarec, a je to opravdu ono?? Jsem sice automechanik, ale elektrika můj velký nepřítel!! Kdo to vyzkoušel? Ta cena je fakt směšná!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Zdarec... Prosim vas vi nekdo kde se daji sehnat microspinace do centralniho zamikani??? (k zamkum) Koukal jsem na spousty temat a uprav cent.zam.,ale nevsiml jsem si kde to jde koupit ci poresit.... Kuju predem i zadem za odpoved... Kupoval jsemv GM -Elektronic v Brně na Kolišti 9 kaltalog.č 631085 . cena 17,-Kč V zámku se musí upravit, propilovat díry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Zdarec, a je to opravdu ono?? Jsem sice automechanik, ale elektrika můj velký nepřítel!! Kdo to vyzkoušel? Ta cena je fakt směšná!! jinak bych to sem nedaval. Jiste ze to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VPetr Vloženo 6. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 diky diky diky...usetrili jste mi rozebirani,operovani,badani,hledani,objednavani...atd. Takto jen objednavam a opravim...jeste jednou dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Klucííí a jak tyhle mikrospinače připojit, mají tři kontakty 1/2/3 a v autě tuším budou jem dva!!!?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Jo tak jsem ho ještě otočil a tam je u kontaktů N.C./N.O./C. ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Jo tak jsem ho ještě otočil a tam je u kontaktů N.C./N.O./C. ??? N.C.- normal close- v klidu uzavřený=seplý N.O.- normal open- ......otevřený= rozeplý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIKO Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Taky sem to už dělal v obou dveřích a jde to zapojíš to na spínací kontakt a šlape to jak víno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal3 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Pro pepa007: Jak dlouho Ti to s těma mikrospínačema z GM funguje? Jsou dost kvalitní, aby vydržely ty stížené podmínky? Díky. Jednou jsem si tam koupil přepínač do motorové pily a ten tam vydržel asi 14 dní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Ty z GM jsou lepší než ty origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 taky se na něj chystám (zad.jev. dveře) jen ho koupit a přijít na to -jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Ty z GM jsou lepší než ty origo Já myslel, že ty origo jsou "vodotěsný", ale ty, co tu byly uvedeny z GM, nejsou. Tak včem jsou lepší? Jinak firma ZIPPY vyrábí i "vodotěsné", ale zatím jsem nenašel nikoho, kdo by je v ČR prodával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Ty z GM jsou lepší než ty origo Já myslel, že ty origo jsou "vodotěsný", ale ty, co tu byly uvedeny z GM, nejsou. Tak včem jsou lepší? Jinak firma ZIPPY vyrábí i "vodotěsné", ale zatím jsem nenašel nikoho, kdo by je v ČR prodával. planujes do dveri lit vodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Ty z GM jsou lepší než ty origo Já myslel, že ty origo jsou "vodotěsný", ale ty, co tu byly uvedeny z GM, nejsou. Tak včem jsou lepší? Jinak firma ZIPPY vyrábí i "vodotěsné", ale zatím jsem nenašel nikoho, kdo by je v ČR prodával. planujes do dveri lit vodu? Neplanuji, ale zámek je v mokré části dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.