informator Vloženo 27. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2023 Vysoušení brzd lze vypnout ale to bych nedělal. Zkus si přes VCDS snížit intenzitu sušení. Modul ABS-brakes Zadat security access dle verze jednotky. Adaptation - opět dle verze jednotky najdi položku Brake disk drying. Např. u trojkové octavii to většinou bývá IDE04456. Vyber si dle hodnoty. Toto obvykle lze nastavit i klonovaným čínským kabelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 27. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2023 Mě už se přibrždění neobjevilo, ale brzdy stále strašně pomalu povolují při rozjezdu, a brzdí stále i po vyšlápnutí brzdového pedálu ještě pár metrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 27. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2023 Tak sem našel zálohu z VCDS a u mě je výše uvedená hodnota nastavena takto: IDE04456-Vysychání brzdových kotoučů,středně ,1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek 153 Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 Ahoj, kopíruju sem svůj komentář z vedlejšího tématu, které se zabývá stejným problémem. Ahoj, tak u mě je problém asi vyřešen. Trochu jsem pojezdil po louce, abych tu jednotku pořádně procvičil. Né jen ABS - to jsem zkoušel jako první a potom to dál brzdilo. Teď jsem to dostal asi do všech režimů, aby se v té jednotce aktivovalo i čerpadlo a všechny ventilky (zatáčet smykem, hrabat, hrabat v zatáčce, brzdit v zatáčce). Takhle jsem jezdil tak 5 minut a od té doby to vypadá OK. Nezůstává brzdný efekt po dobu 1-3s po zvednutí brzdného pedálu Zmizelo samovolné brždění za deště Už jsou to asi 4 dny co jsem to procvičil a od té doby vše funguje jak má, takže si myslím, že je to vyřešeno. Asi byl nějaký přilepený/zatuhlý ventil v ABS jednotce. Určitě bych tohle vyzkoušel před tím, než bych si nechal vyměnit ABS jednotku za 30 tis. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eriktegler Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Ahojte , má s tým brzdením ešte niekto problém ? Mám to rovnaké , čo teda reálne pomôže ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 11. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2023 Dnes opět při dešti náhlé brždění. Servis tady radí jen ABS modul za cca 54tis. Plus práce, brzdová kapalina atd… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.