Pavlina2131985 Vloženo 27. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2022 Dobrý den, auto mi předělávali na plyn a poté chvilku v pohodě, vyměnili jsme filtry olejový, vzduchový atd a auto začalo blbnout, vydává zvuky pod kapotou, svítí kontrolky a stěrače, motor běží když jsou zapnutá světla i když je klíč vypnutý, jakmile vypnu světla motor přestane běžet. Nesetkal se někdo s tím a můžete poradit. Děkuji VID-20221113-WA0000.mp4 VID-20221108-WA0007.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2022 tak určitě si nemyslím, že změna nastala po výměně olejového a vzduchového filtru. To asi něco dojebali při přestavbě, takže bych šel tam kde to předělávali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlina2131985 Vloženo 28. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2022 No právě si to myslím také ale dali od toho ruce pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2022 a kde jsou takoví "odborníci"? A co tam je namontováno (výrobce LPG)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlina2131985 Vloženo 3. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2022 V 29. 11. 2022 na 7:28, Malta napsal: a kde jsou takoví "odborníci"? A co tam je namontováno (výrobce LPG)? V Hodslavicích, jako řekli že domluví eletrikare na určený den, a nic se nedělo, volala jsem a přišlo mi že s tím vůbec nepočítali...takže teď čekám na jiný servis až bude mít prostor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MTW Vloženo 8. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2022 Tuto závadu jsem již řešil a byly přelámané kabely v pátých dveřích .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odie Vloženo 4. Březen 2023 Sdílet Vloženo 4. Březen 2023 Čau a vyřešili jste to nějak? Máme Fabiu 2 FL 1,2TSi 2011, od letošní zimy to blbne. Nemůžu chcípnout motor jinak než přes spojku, a musím odpojovat baterku. Jak baterku připojím, hned se to tvaří jako bych otočil klíčem. Svítí i climatronik, ale venkovní světla třeba zapnout nejdou. Zatím jsem zkoušel: odpojit spínačku - beze změny relátka - všechny proměřený, žádný není seplý vytáhl jsem baterku, filtrbox a všechno abych viděl na hlavní kabely - nevidím vadu zkoušel jsem tahat pojistky, budíky zhasnou až na nějakou tu všeobecnou pojistku (malá 22) která je na kde co, odpojil jsem ŘJ motoru jestli není zkrat v ní ale pořád budíky v provozu Máte ještě někdo nějaký tipy co bych mohl proměřit nebo zkontrolovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odie Vloženo 5. Březen 2023 Sdílet Vloženo 5. Březen 2023 Tak jsem na to přišel. 2 dny hrabání v elektrice a zmrzání venku. Dělá mi to ŘJ doběhu ventilátoru. Když ji odpojim, auto konečně normálně jezdí a funguje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.