Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tých 1500 PLN je aj s montážou a demontážou? Ja som pred rokom a pol (keď boli ceny energií pekne vysoko) dostal na lakovanie zadného nárazníka cenu cez 600 € (cca. 15.000 Kč) v autorizovanom servise Škoda, ale to bolo práve vrátane montáže a demontáže, pričom tam je 6 parkovacích senzorov + čidlo pre bezdotykové otvorenie batožinového priestoru.

Vloženo (editace)

@e1. cena je na hotovo :)

Hotovo = dobry den, prosim nalakovat mi popř zadni naraznik plus kliče ns stůl. Prosim zavolat kdy auto bude hotove.

Musim tě upozornit. AS které maji vlastni karosarnu a lakýrnu maji menši ceny. Spousta AS nemaji vlastni karosarnu, lakovnu a vozi teto vozy někam a přesto lakovani stoji moc vice. Dam ti přiklad. V roce 2012 u AS lellek chtěl 900 zloty za lakovani 1 dilu. V tomto roce AS Kierat který ma vlastni lakyrnu za lakovani 1 dilu bere 450 zloty. Lellek nema vlastni karosarnu, lakýrnu a vozi teto vozy někam.

Editováno: , autor: TOMUS
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, měl bych na Tebe prosbu. Dotaz na parkovací senzory které jsi měnil na vašem Roomsteru. Jakého výrobce jsi nakonec koupil přesně, hledal jsem na intercarsu ale tam mě nic dle OEM kódu nenašel, na MLparts už ano.  Ale i tak bych byl rád za konkrétní radu který výrobce, ideálně také ve střední cenové kategorii bude bezproblémově fungovat. Máme oba shodně předfacelift tak bych radu mohl použít. Na různých eshopech je nabídka celkem velká. Teď jsem z našeho vyndával senzory Meta System 5J0 919 275a. Nevím jak si tenhle výrobce stojí. 

Díky 

Vloženo

Ne, dotaz je na MrSlimak, majitele Roomsteru Black miniBOX.  Vybíral a měnil parkovací senzor na svém autě. Jestli jsem to nějak špatně zadal tak se omlouvám.

Výrobců je mnoho, zajímala by mě reálná zkušenost s výrobcem, doporučení co funguje a nezlobí.

Je toho hodně, pro příklad jen nabídka jednoho eshopu. 5J0919275 VEMO, AIC Parkovací senzor, Kabelový svazek systému parkovacího asistenta OEM Čislo (automobilovedily24.cz)

A v dalším obchodě spousty jiných. 

Vloženo (editace)
V 9. 4. 2024 na 10:00, Milan MM72 napsal:

No tak budu muset zapíchnout prst do monitoru se zavřenýma očima  😃

Když tak něco vyberu sám a napíšu svou zkušenost. 

Odpověď výše 😉

Editováno: , autor: MrSlimak
  • o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Jelikož je daily kára už 2týdny v servise 🤒 tak rumík teď hltá kilometry jak divej.

Dostal očistu🛁 ...

Upgrade denního svícení na verzi 2.0, nevím kde a jak ale asi jsem chytl kamínek a někde prasklo levé světlo a voda udělala svoje.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
  • o 1 měsíc později...
  • o 5 týdny později...
Vloženo

Proveden menší servis 😏...

208 700km

Výměna zad.brzd.kotoučů a destiček-Brembo.

Výměna zadního pravého brzdového třmenu.

Výměna brzdové kapaliny.

Výměna táhel předního stabilizátoru.

Oprava výfuku - výměna vlnovce

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Něco se nepovedlo😔

Jen jsem to chtěl opláchnout a sloupl se mi bezvarný lak, byl tam ťukanec od kamínku ... tak je tam fofr pruh 😁

Ženská říkala ať to dám i na druhou stranu ... ale zatím to nechám jen na pravé

IMG-20240812-WA0006.jpeg

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Lakovna ohledně prahů se odkládá asi až na podzim, páč Tuřín strávil poslední měsíc v servise a příští týden ho tam vezu zase 🤕 zpět.

Tak je z Rumíka daily kára ...

V 11. 4. 2024 na 22:24, MrSlimak napsal:

Jinak v květnu zas lakovna 🥹 při přezouvání na letní kola jsem si všiml že je pravý práh vzadu holý na železo☹️ a to to beru vždycky za nápravu...

• o 3 týdny později...
Vloženo

Jelikož je Touran zas v servise tak jsem Rumíka nechal přezout na nové letní pneu😀

RIKEN ROAD PERFORMANCE 205/45 R 16 87W

Ty co tam byli už byli strašně hlučné a taky sjeté pod limit, všiml jsem si toho náhodou jak jsem nechal vytočený kola🙂

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Před STK jsem chtěl nechat opravit prahy, jen předek a zadek špice, ale ... viz.foto

Tak na STK jsem jeli tak jak je to opravený. A samo že týden prošlá STK 😀

Dnes jsem to konečně odvezl do lakovny, pak hodím foto jak to vypadá ...

IMG-20241015-WA0002.jpg

IMG_20241030_165219.jpg

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...