AdFi Vloženo 21. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2022 Ahoj. Řekl bych že mi začíná odcházet autobaterie, tak bych to chtěl potvrdit... Po nastartování a zapnutí vyhřívání oken se mi po chvilce rozsvítí airbag, přestane fungovat servořízení a myslím že svítí i ABS. Po zhasnutí motoru a opětovném pokusu o start to je úplně mrtvé, po 2-3 minutách to jde úplně v pohodě nastartovat. A okna se neroznrazily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 21. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2022 Nebo je nefunkční nabíjení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 21. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2022 (editace) Koupil jsem si tester. Zajímavá mašinka za ty prachy doporučuju. Umí to kompletní ověření baterky a nabíjení. https://www.youtube.com/watch?v=97_q6BRn8i0 https://www.youtube.com/watch?v=97_q6BRn8i0 Editováno: 21. Prosinec 2022, autor: Alma oprava odkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2022 Myslim že baterka je na odchazeni. Nikdy nedělam teho co ty. Vždy chvilku počkam aby baterka se dobila, pak zapnu zrčatka. Nabil jsi baterku? Je plně nabijena? Nastartovani bere velky proud z baterky. Nedivim se že kontrolki sviti. To oznamena že baterka neni uplně nabijena nebo je moc využita. Ja už tež mam starou baterku. Ma 11.5 let ale mi při -7*C sviti se abs a brzdy s vykřiknikem. Airbag ještě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdFi Vloženo 22. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2022 Po nastartování na volnoběh dává alternátor 14V. Takže asi baterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2022 @AdFi kolik ti vydržela tato baterie? Nabijeni je ok. Ja mam kolem 13.5 a 13.8 V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 24. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2022 Ak má batéria ráno pred naštartovaním napätie menej ako 12V, napr. 11,7V, tak je zrelá na výmenu. Mne prvá batéria vydržala 11 rokov. Vymenil som ju preventívne pred zimou, pretože mi ukazovala 11,8V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.