majklisko Vloženo 5. leden 2023 Sdílet Vloženo 5. leden 2023 Zdravím, pri prudší akceleraci na mokru nebo na dlazebnich kostkach - zkrátka při prokluzu kol - se ozvou velké rány od přední nápravy…jakoby takové bouchání když se ty kola protočí… nevite prosím proč se tak děje,jinak je náprava zcela v pořádku,auto má najeto 52 tis,1,4 tsi. Diky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 5. leden 2023 Sdílet Vloženo 5. leden 2023 Normál. Dělá to prakticky každá silnější předokolka od ŠA. Pod silnou trakcí se kolo jakoby urve ze silnice, mírně se odlehčí a protočí. Když se pak opět chytne, udělá to mechanický ráz. Řešil by to pohon 4x4. Známe tu člověka, který byl z tohoto chování podvozku natolik frustrován, že odstoupil od smlouvy a auto vrátil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majklisko Vloženo 5. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2023 …a myslíte že se tímto může podvozek nějakým způsobem poškodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 5. leden 2023 Sdílet Vloženo 5. leden 2023 Tak jsou to docela rány, minimálně mu to nedělá dobře. Ve skutečnosti je problém ještě hlubší, kolo se odlehčí zasekne ho EPS a pak jde při opětovném kontaktu je ta nepříjemná rána. Nechá se to eliminovat instalací sportovních tlumičů, tvrdíš silnetbloku a vypnutím EPS. Je to primárně problém měkkého odpružení, které umožní ten "dribling" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 5. leden 2023 Sdílet Vloženo 5. leden 2023 A nebo na to tolik nešlapat. Na své 1.4 TSI jsem s tím dokázal žít. Resp. Jsem na jedničku a dvojku jezdil z citem. Ono čekat u předohrabu 110kW na mokru zázračnou trakci se nedá. Jasně, ty rány jsou děsivé, tak jsem si holt dával bacha. Na suchu jsem problém neměl žádný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majklisko Vloženo 5. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2023 Jasně,už si na to dávám pozor,jak říkáš- na suchu žádný problem,ale u nás je kousek ulice z dlažebních kostek a ještě do kopce,tak mi to sem tam za mokra trošku “ujede”🙂 Spíš se mi jednalo o to,jestli je to jen nějaký můj problém, nebo “vlastnost” z výroby.. díky všem za objasnění👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 8. leden 2023 Sdílet Vloženo 8. leden 2023 V 5. 1. 2023 na 8:38, majklisko napsal: …a myslíte že se tímto může podvozek nějakým způsobem poškodit? Ver tomu ze muzes poskodit ... mne osobne se to na 1.4TSi podarilo ... pri prudke akceleraci najednou rana ... cosi povolilo na tlumici ... pak za jizdy porad rachotilo, kdyz jsem vjel do nerovnosti na ceste ... i v servisu ŠA nemohli hned zjistit odkud ty pazvuky vychazeji ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 8. leden 2023 Sdílet Vloženo 8. leden 2023 A co teda nakonec bylo ? Co odešlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 8. leden 2023 Sdílet Vloženo 8. leden 2023 Uff, ted uz nevim ... Resil jsem to v ramci zaruky ... Je to tak rok az rok a pul zpatky ... Fakt bych ti kecal co presne to bylo ... Proste tam cosi pri te zatezi prdlo ... Pri kazde nerovnosti furt cosi mlatilo v levem kole 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.