Publikováno Leden 11, 20232 r Ahojte, objavuje sa mi chyba P2002 00 237 efficiency below threshold. v takej nejakej inej tabuľke vo VCDS mám EGR failed or incomplete. DPF hodnoty zaplnenia sú 12,75g a oil mass či čo to je je 0,09 l. ja sa nie celkom vyznám v tom zaplnení, ale mám pocit že filter by mal byť v dobrej kondícii. než to dám do autorizáku za milión, vie mi niekto poradiť čo môžem pozrieť/spraviť? čítal som niečo o senzoroch G450, G505
Březen 27, 20232 r Autor no, tak teda sa spýtam po dlhšom čase trochu inak, je tu niekto, kto by mi vedel povedať, či 1.6 má dva EGR okruhy? Nízkotlaký pri DPF a vysokotlaký pri medzichladiči nasávaného vzduchu? ďakujem viem, že EA288 mali 3 rôzne konfigurácie, nízkotlaký, vysokotlaký a oba súčasne. Viem, že nízkotlaký mám, len neviem, či mám aj ten vysokotlak
Březen 27, 20232 r Je to popsáno v SSP100, liší se to podle emisní normy. 10.4 Sloučený systém nízkotlaké a vysokotlaké recirkulace výfukových plynů – motory s emisní normou EU 6 Motory MDB řady EA288 s novou emisní normou EU 6 mají dvě samostatné větve recirkulace výfukových plynů. Nízkotlakou a vysokotlakou. Princip nízkotlaké větve je identický s motory EU 5. Vysokotlaká větev neobsahuje oproti motorům EU 4 chladič výfukových plynů. https://uloz.to/file/OWE7U95JLiu4/ssp-100-motory-1-6-tdi-a-2-0-tdi-ea288-pdf#!ZGDjMGR2AJVmBGIxAwD2ZJWvAwEyLGE1nHj5MHIkrKyinGL5BN==
Květen 16, 20232 r Autor ahojte, viete mi povedat kde aky ma DCXA katalyzator? ci je to sucastou DPF bloku alebo niekde dole na potrubi? nejake foto alebo exploded-view? Dakujem
Červen 28, 20232 r Ahoj, vyřešil jsi tu chybu P2002? Diagnostika mě ukazuje P2002 PARTICULATE TRAP BANK 1, EFFICIENCY BELOW THRESHOLD. Nebo-li Filtr částic, svod 1 - Účinnost pod prahovou hodnotou.
Červen 29, 20232 r Autor autorizak to riesi od januara, pol roka. 10x som tam bol. posledne vymenili cele DPF za nove, do 3 dni rovnaka chyba. Teraz vymenili olej lebo vraj bol plny nafty z nekonecnych regeneracii. cakam, uvidim... Kazdopadne cele zle, vysledok neisty, nikto nevie co kde je alebo bolo zle
Září 24, 2024Zář 24 Často býva príčinou chladič zpätného vedenia výfukových plynov (tzv. nízkotlaký egr). Daj do youtube tú závadu a vyhodí ti niekoľko videí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.