Prosinec 13, 200618 r No zrovna ten servis, ktorý naúčtoval tie nekresťanské peniaze, mal už s importérom problémy. Dokonca pokiaľ dobre viem, už nie je autorizovaný predajca, ale len agentúrny. A servis má medzi škodovkármi teda dosť zlú povesť - ale povedzme si rovno, ktorý servis v hlavnom meste stojí za to? Odpovedám sám za seba - ani jeden. A to ich tu máme okolo 12?Poznám človeka, čo v tomto konkrétnom servise pár mesiacov robil. Majiteľ je neskutočný hajzel a držgroš, bežne sa robilo to, že hneď ako sa zložili autá z návesu, tak šup, vypustiť nový olej, vybrať nové baterky a dokonca sa zvykli meniť aj kotúče a brzdové doštičky... Tak tomuto sa hovorí sila!!! igor ano auto rotos zaviselo kto ta zobral a ako sa kto vyspal.. mali sme tam auto a niekedy super a niekedy na pitchu kedysi sme tam chodili ale uz chodime len do auto parku - tam je fakt maximalna spokojnost to si dovolim tvrdit ze je pravdepodobne najlepsi servis v BA a nasiroko-daleko a potom som este spokojny s auto jagrom v dunajskej luznej-seriozne jednanie tam vzdy bolo Si robis prdel s tym Auto-Parkom,nie Byrtaku?!
Prosinec 13, 200618 r Tiež si myslím, že si robí prdel - Autopark je tiež banda zlodejov. Kolegyňa zaplatila za výmenu tyčiek stabilizátora 3800 Sk a tie akože nové začali klepať po 2 týždňoch znova. A pri reklamácii povedali, že tie tyčky nie sú od nich, že to musela dať robiť niekde u nejakého garážnika V BA nie je žiaden poriadny autorizovaný Škoda servis, všetci sú to zlodeji a podvodníci - pod toto sa hocikedy podpíšem a som ochotný do dosvedčiť aj pred veľkou porotou Čo myslíte, aký význam malo posťažovať sa u importéra? Absolútne žiaden, krčili ramenami a sľúbili napraviť situáciu... Skutek utek! Upraveno Prosinec 13, 200618 r od Igor
Prosinec 14, 200618 r Kvalita servisov v BA je naozaj biedna. S Autoparkom som mal bohate skusenosti este s predoslym autom. Nikdy viac! Ten prvy servis co zauctoval najmenej tiez doverne poznam, povrava sa, ze maju dobrych elektrikarov. Inak mam s nimi tiez negativne skusenosti. Mechanika co pred koncom reportaze akoze nastriekal nejaky sajrajt z vnutra dveri (dufam, ze to bolo len ilustracne) by som zavesil sa gule. S nim osobne mam naozaj "skvele" skusenosti. Vsetko je to o ludoch a o majiteloch servisov. Osobne som sa stazoval u importera na jeden servis. Nic riesit nebudu, maximalne doporucia iny a tym to pre nich konci. Ked vam niekto domrvi auto tak mu to nedokazete, pretoze bude tvrdit, ze ste si to sposobili bud sami, alebo niekto iny.
Prosinec 14, 200618 r Ja mam osobni zkusenost se Skoda servisem v MT, respektive u MT - Seco. Mel jsem problemy se zanesenym DPF, vse probehlo bez problemu, celou dobu (asi 1 hod) auta, vse vysvetleno, opravdu prima - plus mi dali doporuceni jak na to a od te doby s time nemam problem. S BA nemam zkusenost a radsi asi nechci...jak to vidim a ctu...
Prosinec 14, 200618 r Te Prkna.... to je mazec. Z toho plyne ponauceni. Nez date kchar do servisu, tak si zkontrolujte pojistky a jiny kraviny
Prosinec 27, 200618 r no já jsem s autoriz. servis. spokojený a vřele ho doporučuji. je to SAN PLUS v Jablonci n/N fakt dobrý borci.
Únor 17, 200718 r celkem bida ta reportaž, když mi někdo přijede se zavadou a přijdu na to že ma jen vypalenou pojistku tak nevemu a jenom ji nevyměnim ale snažim se zjistit proč ji vypalilo , a za diagnostiku se plati (ty stroje nejsou zadarmo) některe ty ceny byly hodně přehnane ale jak už tu někdo psal kolem 500,- by to byt mohlo
Duben 4, 200718 r Lidi, buď te rádi, že máte škodovky, příbuznej má Porsche a tam diagnostika příjde na 3000,- a hodiny práce na 1200,- ale je pravda, že spokojenost je 100% kvalita práce je dobrá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.