Erba Vloženo 23. leden 2023 Sdílet Vloženo 23. leden 2023 Ahoj všem, mám dotaz. Při rozjezdu a následném brždění( prudčím sešlápnutí brzdového pedálu) jsou slyšet klapavé zvuky. Při zpátečce je klid. Občas ten zvuk je slyšet i při pomalé jízdě a přejetí nerovnosti. Nechal jsem vyměnit silebloky převodovky, tyčky a čepy řízení, kulové čepy, silebloky nápravy, stabilizační tyče. Jediné co mě napadá jestli to nejsou brzdy nebo něco na poloose. Poradí někdo? Níže zasílám videa kde je klapání slyšet. Díky moc za rady a pomoc. Auto mám S3, Sportline 2020, 2.0 TDi,110Kw, DSG, najeto cca 120 000 km. IMG_0551.MP4 IMG_0598.mp4 IMG_0599.MP4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 23. leden 2023 Sdílet Vloženo 23. leden 2023 Poloosa nebo ulozeni... mozna nedotahnutej sroub na poloose... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erba Vloženo 1. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 Tak dneska vyřešeno, špatné tlumiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.