Erba Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Ahoj všem, mám dotaz. Při rozjezdu a následném brždění( prudčím sešlápnutí brzdového pedálu) jsou slyšet klapavé zvuky. Při zpátečce je klid. Občas ten zvuk je slyšet i při pomalé jízdě a přejetí nerovnosti. Nechal jsem vyměnit silebloky převodovky, tyčky a čepy řízení, kulové čepy, silebloky nápravy, stabilizační tyče. Jediné co mě napadá jestli to nejsou brzdy nebo něco na poloose. Poradí někdo? Níže zasílám videa kde je klapání slyšet. Díky moc za rady a pomoc. Auto mám S3, Sportline 2020, 2.0 TDi,110Kw, DSG, najeto cca 120 000 km. IMG_0551.MP4 IMG_0598.mp4 IMG_0599.MP4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p2p Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Poloosa nebo ulozeni... mozna nedotahnutej sroub na poloose... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erba Posted March 1, 2023 Author Share Posted March 1, 2023 Tak dneska vyřešeno, špatné tlumiče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozef1991 Posted February 2 Share Posted February 2 Zdravim, pri prudkom dobrzdeni pocut klepanie od prednej napravy. Tipy a rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denial Posted February 2 Share Posted February 2 hehe a aspon si to pozeral na zdvihaku, ci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeteranChild Posted February 3 Share Posted February 3 @Jozef1991 Ahoj, příspěvek jsem přesunul do existujícího tématu. Už je tady dokonce i nějaké řešení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts