Martin_V Vloženo 3. Březen 2023 Sdílet Vloženo 3. Březen 2023 nie, chcem si prehrat SW, aby mi to radilo jemnejsie z 4->3 a aby dlhsie netocilo na 2-ke (bolo to pisane na zaciatku. Ak sa to ma stat, tak len pod dohladom v autorizaku, kedze som si precital tie negativne skusenosti s tlakom oleja, co ma trochu odradili. Cize update SW chcem, no nie za kazdy cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 3. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2023 Ale takhle to není, ten upgrade SW jen ukáže skrytou vadu, nezpůsobí jí... Ale jen za předpokladu, že se svolávací akce týká tvé převodovky... Pokud ne, buď rád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 3. Březen 2023 Sdílet Vloženo 3. Březen 2023 jasne, to viem, to sa tu riesilo, ze zvolavacka by to mala pokryt a kedze som v nej neni, "nemal" by som sa bat a updte SW si mozem teoreticky urobit aj pomimo. No to je to, ze to vyzera, ze moja je vyrobena tesne potom, co konci zvolavacka, takze riskovat sa mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthon Vloženo 4. Březen 2023 Sdílet Vloženo 4. Březen 2023 V 3. 3. 2023 na 20:27, Martin_V napsal: jasne, to viem, to sa tu riesilo, ze zvolavacka by to mala pokryt a kedze som v nej neni, "nemal" by som sa bat a updte SW si mozem teoreticky urobit aj pomimo. No to je to, ze to vyzera, ze moja je vyrobena tesne potom, co konci zvolavacka, takze riskovat sa mi nechce Pokud se na tebe svolávačka nevztahuje buď rád. Ale chápu že nechceš riskovat s přehřátím SW jinde než v AS. Tak ti zbývá najít nějaký AS u vás na SK který se do toho pustí nebo to nechat být a nebo zkusit někoho kdo se tím zabývá mimo AS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 5. Březen 2023 Sdílet Vloženo 5. Březen 2023 Hlavne povedať, že to chceš riešiť cez TPI na trhanie prevodovky zo 4na3, takto ti nahraju nový sw. Mne dali v auguste sw 1632, ktorý bol vydany 30.6. 2022, možno je už aj novší, najazdil som odvtedy len 10 000km ale je to iné auto, akurát sa mi zdá, že to ešte viac podtaca ako predtým, budem riešiť asi chip+úpravu DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 11. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 (editace) Tak po 59 dnech se mi vrátilo auto ze servisu s novou převodovkou s aktuální verzí frimware. A bohužel ač nerad, musím uznat, že nová verze frimware řídící jednotky převodovky (DQ381) autu neskutečně pomohla, takže už se nedivím, že mají lidi o aktualizaci zájem, i když se jich svolávací akce netýkala... Editováno: 11. Březen 2023, autor: Mic-net 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 Vieš nám napísať aký sw máš? Mám 1632 a som max spokojný. Ci je niečo novšie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 před 3 hodinami, Mic-net napsal: Tak po 59 dnech se mi vrátilo auto ze servisu s novou převodovkou s aktuální verzí frimware. A bohužel ač nerad, musím uznat, že nová verze frimware řídící jednotky převodovky (DQ381) autu neskutečně pomohla, takže už se nedivím, že mají lidi o aktualizaci zájem, i když se jich svolávací akce netýkala... Tak se těch 60 dní vyplatilo, ne? Nová převodovka, s novýma spojkama.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 11. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 @dfga Bohužel nevím, jak zjistit verzi FW převodovky. A diagnostiku nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 11. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 @ClerfaytTeď když to mám za sebou, tak ano. Ale když jsem tam přijel s bezproblémovým autem, pouze na výměnu oleje v převodovce, tak jsem to tak zezačátku nevnímal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 12. Březen 2023 Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 To věřím. Kor jestli je to vaše soukromé auto... Brácha má teď O IV v servisu kvůli softwaru. Služebák, dostal náhradní vůz, tak mě připadá, že je mu to jedno. Chápu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 1. Duben 2023 Sdílet Vloženo 1. Duben 2023 Ja mam jeste sw 1401 a obd11 mi pise ze je k dispozici 1631. Auto mam 8/2018 to by me melo jit v pohode nechat v AS aktualizovat ne? Bez rizika / vyhody vymeny prevodovky :) Jinak chovani dsg teda jako takove jak na gumicce :) kdyz vyjizdim z kruhace a chci pridat tak zrvona v tuhle blbou dobu kdyz by motor na dvojku ci trojku vypalil tak zrovna zaradi dalsi kvalt a chvili mrtvo samosebou :( a takovych bot je vicero treba na sport vytaci kvalty nesmyslne dlouho kdyz uz to netahne... tak by to mohl vyresit novy soft? Nebo pak uz jen navsteva motorpower ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 po vsetkom co sa tu pisali ti to podla mna len tak neurobia update v SA, iba ak si na zvolavacke... Ak by to tak bolo, urobili by to aj mne, ale 3 rozne Skoda servisy ma odmietli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 30. Duben 2023 Sdílet Vloženo 30. Duben 2023 Ja som aj menil silentblok DSG lebo auto s tým starým sw nabehlo 130 000km a to kopanie zo 4 na 3 ho chytilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 30. Duben 2023 Sdílet Vloženo 30. Duben 2023 som si vsimol, ze ked cuvam a silnejsie pridam, akoby som citil nejaku volu v napravu, pripadne niekde v prednej casti ma volu. Tebe sa to ako prejavovalo ked si menil radsej aj silentblok DSG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 30. Duben 2023 Sdílet Vloženo 30. Duben 2023 Rôzne pazvuky pri rozbiehani, cúvaní, alebo keď som išiel k spomalovacu a vyradilo potom zaradilo rôzne pazvuky a hlavne pri ubrani plynu niekedy cuklo, teraz pridám a hneď ide auto za plynom, žiadna vola. On bol ešte ok ale veľmi to pomohlo, 80eur nie je až taká raketa a pri výmene silentblokov ramena nam to pomohlo, lebo sme ho vybrali, zdvihli prevodovku vymenili silentbloky ramena a nemuseli sme dávať dole napravnicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 2. Květen 2023 Sdílet Vloženo 2. Květen 2023 premyslam, ze to pri najblizsej vymene oleja dam aj ja, cize niekedy koncom leta. Uvidime co to spravi u mna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 24. Květen 2023 Sdílet Vloženo 24. Květen 2023 Viete mi poradit (kludne aj priamo do spravy, nech nerobime reklamu) servis na automaticku prevodovku pre BA + okolie? Premyslam stale nad tym SW updatom pre DSG-cko, no rad by som si ju dal predtym skontrolovat, ak je to teda nejak mozne... Dajte mi vediet co si o tom myslite, dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 29. Květen 2023 Sdílet Vloženo 29. Květen 2023 Skus Top Autoservis na Zavodnej. Daval som tam menit olej v prevodovke a aj zotrvacnik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Ak myslis Laca, tak tam chodim normalne do servisu a spokojnost. Len som myslel, ze ci tu nema nietko odporucanie na servis, kt sa specializuje len na AT prevodovky. Predsa len tato tema je to DQ381 a aj jej SW update, takze som len chcel niekoho, kto sa na to vyhradne specializuje, nech mi to skontroluje predtym, ako to dam niekomu updatnut. Ale dakujem, kazda rada je dobra a som rad, ze si sa ozval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 18. Červen 2023 Sdílet Vloženo 18. Červen 2023 Ved Laco dost podla mna opravuje prevodovky, aj ich zacal softverovo upravovat. Opravuje mechatroniky, klonuje riadiace jednotky...este jeden servis je na Vajnorskej, kde robia cisto prevodovky, ale s tym nemam skusenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 Nevie niekto najst, kedy sa davali do vyroby tie "chybne" prevodovky, na kt bola zvolavacka ? Planujem ist na "chip" a je tam moznost aj update SW na prevodovke. Moje auto sa vyrobilo 27.12.2017. Nemam na svoje auto zvolavacku, no ak sa davali tie chybne prevodovky do konca roka a moje auto bolo vyrobene nejak tesne na to, tak to asi riskovat nebudem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 Moje auto je vyrobene 18.12.2017 a prevodovka uz je po oprave...ani ja som nemal zvolavaciu akciu, ziaden update softveru, jednoducho sa to pokazilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 Ahoj,jen takovej dotaz,kde najdu ve VCDS aktualní číslo SW ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 15. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2023 @misor1994 to som uz videl, ze niekt pisali, no ani DSG6 nevydrzala u kazdeho rovnako. Aj ked clovek by cakal, ze to potiahne trochu dlhsie. Cize toto sa moze stat kazdemu jednemu z nas. Mne skor islo o to vediet kedy presne boli montovane prevodovky, aby som sa vyhol minimalne tomuto typu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.