Martinrx Vloženo 5. Únor 2023 Sdílet Vloženo 5. Únor 2023 Zdravím všechny. Moje DPFko je asi po smrti, vzhledem vysokému nájezdu 330 tis. mi nebylo doporučeno čištění, kvůli možnému velkému opotřebení katalyzátoru. Rozhodl jsem se pro výměnu za jiný použitý kus s nižším nájezdem. Moje otázka: má se něco při výměně nastavit přes diagnostiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 5. Únor 2023 Sdílet Vloženo 5. Únor 2023 Reset na 0 môžeš urobiť. Ale 330t je vrak zbav sa toho. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinrx Vloženo 5. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2023 OU, to jsi mě vyděsil. To jako vážně ty škodovky vydrží tak málo? Já jsem byl zvyklý u jiných aut, že 330 tis není problém.... Co s tím jsou za problémy, že to nevydrží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 6. Únor 2023 Sdílet Vloženo 6. Únor 2023 Je videt ze dfga je odbornik... 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stonoga Vloženo 6. Únor 2023 Sdílet Vloženo 6. Únor 2023 (editace) Znam Superby s motorem 2.0TDI co maj najeto 800 tisic a furt jedou. Jen se menilo 2x DPFko a spotřební věci. DPF použité není problém osadit a vyresetovat hodnoty, aby si jednotka myslela že je "nový", ale radši bych volil profi repas. Například od firmy Savi servis Plzeň - umí zrepasovat i prasklou keramiku. Použitý díl je vždy loterie a moc jich není... Editováno: 6. Únor 2023, autor: stonoga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinrx Vloženo 6. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2023 No jo, ale co ten Katalyzátor? prý už nemusí být v dobré kondici a špatně by se to mohlo regenerovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinrx Vloženo 13. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 Tak mi měnili DPF z vrakače co mělo najeto 120t, dálerepas turba a výměna víka ventilů. Sice palba, ale motor šlape. snad to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stonoga Vloženo 1. Února Sdílet Vloženo 1. Února Na kolik to vyšlo? Čeká mě to časem taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukSag Vloženo 26. Března Sdílet Vloženo 26. Března Co rikate na cisteni napr. https://www.dpf.cz/ Nabizi to ted vice firem. Ma nekdo zkusenost? Nebo menil nekdo za novy a za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mseznam Vloženo 31. Března Sdílet Vloženo 31. Března Byl jsem tam vloni, čištění ok, ale mechanik prase, nedotažené matice, šroub na krytu přes závit, tepelná manžeta špatně zapnutá, spona se musela vyměnit, netěsnila...... Tak raději ho tam donést vyndaný, ale je to pakárna. Anebo už tam dělá někdo jiný. A cena kolem 9000,- komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.