Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny. Moje DPFko je asi po smrti, vzhledem vysokému nájezdu 330 tis. mi nebylo doporučeno čištění, kvůli možnému velkému opotřebení katalyzátoru. Rozhodl jsem se pro výměnu za jiný použitý kus s nižším nájezdem. Moje otázka: má se něco při výměně nastavit přes diagnostiku?

Reset na 0 môžeš urobiť. 

Ale 330t je vrak zbav sa toho. 

• Autor

OU, to jsi mě vyděsil. To jako vážně ty škodovky vydrží tak málo? Já jsem byl zvyklý u jiných aut, že 330 tis není problém.... Co s tím jsou za problémy, že to nevydrží?

Je videt ze dfga je odbornik... 

Znam Superby s motorem 2.0TDI co maj najeto 800 tisic a furt jedou. Jen se menilo 2x DPFko a spotřební věci. DPF použité není problém osadit a vyresetovat hodnoty, aby si jednotka myslela že je "nový", ale radši bych volil profi repas. Například od firmy Savi servis Plzeň - umí zrepasovat i prasklou keramiku. Použitý díl je vždy loterie a moc jich není...

Upraveno od stonoga

• Autor

No jo, ale co ten Katalyzátor? prý už nemusí být v dobré kondici a špatně by se to mohlo regenerovat....

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak mi měnili DPF z vrakače co mělo najeto 120t, dálerepas turba a výměna víka ventilů. Sice palba, ale motor šlape. snad to vydrží.

• 10 měsíců později...

Na kolik to vyšlo? Čeká mě to časem taky... :)

• 1 měsíc později...

Co rikate na cisteni napr. https://www.dpf.cz/ Nabizi to ted vice firem. Ma nekdo zkusenost? Nebo menil nekdo za novy a za kolik?

Byl jsem tam vloni, čištění ok, ale mechanik prase, nedotažené matice, šroub na krytu přes závit, tepelná manžeta špatně zapnutá, spona se musela vyměnit, netěsnila...... Tak raději ho tam donést vyndaný, ale je to pakárna. Anebo už tam dělá někdo jiný. A cena kolem 9000,- komplet

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.