Lukas127 Vloženo 8. Únor 2023 Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 Zdar fábkaři, Mám takový menší problém na mé 1 fabii 1.4 MPI 50kw (AQW), klepe se mi kryt motoru, tak jsem ho chtěl sundat ale neměl jsem zespodu to nahrádní víčko z feldy, tak jsem přes internet objednal toto červené i s tesněním: (https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/047103485a-uzaver-oleje-cina-7737.html), ale po zkoušce ho tam dát tam vůbec nechtělo celý zalíst a furt se vysouvalo ven a bez toho těsnění tam zase bylo na volno jak poklice na hrnci. Nějaký rady prosím? Spoiler Spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 8. Únor 2023 Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 Čína? Běž na vrakáč pro origo a vyměň na něm jen těsnění. Kdysi jsem ho tak ztratil na Feldě, guma byla už ztvrdlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Únor 2023 Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 Kup v autodílech. Kupoval sem na F1 1.4MPi origo kovový z feldy\favorita a bylo za 70 kč Jestli to máš ten plastovém sráč, tak ten tam nedrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.