Petr Svetr Vloženo 11. Únor 2023 Vloženo 11. Únor 2023 (editace) Řešil jste už někdo výplně kapes dveří, přihrádky před spolujezdcem, vlevo od volantu a loketce? Máte někdo šablonu na výrobu uděláno samo domo nebo podle originálu co prodávají na Aliexpressu Turci? Pokud ne, koupil bych tu sadu na Ali a udělal šablonu, měl by někdo zájem? Editováno: 8. Březen 2023, autor: Petr Svetr Citovat
Patrik1971 Vloženo 11. Únor 2023 Vloženo 11. Únor 2023 Mam tu od Turkov a velmi slusny vyrobok,aj montaz podla navodu uplne vpoho,ak by to niekto ponukal tu,ako na Karoq,vzal by som to aj tu. Citovat
Petr Svetr Vloženo 11. Únor 2023 Autor Vloženo 11. Únor 2023 No právě na KAROQu jsem se nechal inspirovat, pokud by nikdo neměl šablonu, koupím a udělám šablonu nebo jich žepa vyrobím že samolepicího materiálu, jak to pravé někdo pro Karoq vyrábí a prodává... Citovat
Petr Svetr Vloženo 25. Únor 2023 Autor Vloženo 25. Únor 2023 (editace) Tak mi došla také sada od Turka z Aliexpressu, budu lepit. Pro info, Turek to na svém webu graficar.com.tr prodává mnohem levněji a s dopravou zdarma. Editováno: 16. Březen 2023, autor: Petr Svetr 1 Citovat
Petr Svetr Vloženo 23. Února Autor Vloženo 23. Února (editace) mám k dispozici jednu sadu samolepicích textilních výplní do všech přihrádek, vyrobených podle šablony od Turka, kdyby měl někdo zájem tak SZ, dodělával jsem sadu pro známého ab ze zbytku ještě jedna sada vyšla,,, Edit 24.2.2025: prodáno, již žádnou nemám a mít nebudu... Editováno: 24. Února, autor: Petr Svetr Citovat
mira61 Vloženo 23. Února Vloženo 23. Února Měl bych zájem o sadu do Kamiqu.Prosím jaká je cena? Mirek Kolář Citovat
Deliberator Vloženo 2. Května Vloženo 2. Května Panove nema nekdo link na ty nalepky prosim? @Petr Svetr radsi bych to koupil na aliexpresu... Citovat
Petr Svetr Vloženo 3. Května Autor Vloženo 3. Května na Ali už nelze poslat do ČR, zde odkaz přímo na web výrobce https://www.graficar.com.tr/en/product/skoda-kamiq-comfort-set-123 Citovat
Deliberator Vloženo 3. Května Vloženo 3. Května @Petr Svetr takze zadna posta zdarma, Turek si rekl o 500kc postu. Dohromady teda 1246kc. nicmene objednano Citovat
Petr Svetr Vloženo 3. Května Autor Vloženo 3. Května asi nějaký problém, proto nabídka stažena z Ali pro poslání do ČR a ano, už chce pěkně mastné poštovné 1 Citovat
manager666 Vloženo 13. Května Vloženo 13. Května Ahojte. Sedi ta sada od Turkov presne? Zaujima ma, ci bude vidno, ze to je dorabane kvoli nedokonalostiam. Nejaka realna foto by potesila. 🙂 Citovat
Petr Svetr Vloženo 13. Května Autor Vloženo 13. Května (editace) Nevím proč by to nemělo sedět, když to bude kvůli nějaké nedokonalosti poznat, tak z důvodu, že to špatně nalepíš... jinou možnost nevidím... a zkoušel jsi to reálně foto hledat? co se třeba podívat ke Scale, vždyť jsou to s Kamiqem sourozenci ... https://forum.skodahome.cz/topic/158539-inšpirácia-interiér/page/2/#comments Editováno: 13. Května, autor: Petr Svetr 1 Citovat
miklisek Vloženo 14. Května Vloženo 14. Května @Petr Svetr, já tedy @manager666 naprosto chápu, že se ptá. Taky jsem některé doplňky třeba z Alíku nedal protože kvalita provedení prostě neseděla mým hnidopišským požadavkům a nechtěl jsem, aby to v autě vypadalo jako tuzing. Výplně u Karoqa od turků nebyly zrovna nic moc, dost silný koberec a neseděl přesně až do drážky prolisu kapsy a bylo to docela dost vidět. Takže @manager666 jediná šance je, koupit, nalepit a když se ti to nebude líbit, strhnout. Já takto vyhodil třeba ambientní pásek do palubky. Bylo to prostě vidět, že to není originál. Citovat
Petr Svetr Vloženo 14. Května Autor Vloženo 14. Května ok, jak jsem psal, stačí hledat a číst ...zkušenosti je zde na fóru dost... Ano od Turka to tlusté a hůř se s tím pracuje, proto jsem si (a nejen já) podle Turka udělal šablony, koupil mnohem lepší materiál a nalepil... obecně bych si šablony udělal i tak, kdybych něco zmršil, abych mohl lepit znovu. A aby to sedělo, jak píšeš až do drážky, je to vše o zručnosti, proto doporučuji začít u dveří spolujezdce, tam to tak nebolí a pak už ví člověk jak na to... každopádně je to dračka... jsou tací, kteří to lepili na mokro, na to bych ale nqeměl třeba já odvahu... každopádně když dobře nalepíš, výsledek je super...zkušenosti se dají najít i ve vlakne u Karoqa ... 1 Citovat
miklisek Vloženo 14. Května Vloženo 14. Května Na mokro jsem to lepil já Rapidu, ale měl jsem koberec od Rusa z drive.ru a ten byl docela tenký. A šlo to dobře, akorát vody nesmělo být moc. A vysušil jsem to pak fénem a přitom jsem koberec ještě natahoval do okrajů. Citovat
Deliberator Vloženo 14. Května Vloženo 14. Května Baleni od Turka na Kamiq dorazilo, tak uvidime jak to pujde. (A zejmena kdy se k tomu odhodlam...) udelat sablony je asi dobry napad, nicmene jak se znam, vykaslu se na to. Citovat
Petr Svetr Vloženo 14. Května Autor Vloženo 14. Května ten ruský koberec jsem kupoval také, ale u nás, v ahifi.cz - Černý samolepicí potahový koberec Comfortmat Carpet Style Black a nebo alternativa, když nebyl k dispozici, tak německý Samolepicí černá potahová látka Mecatron 374051, ale ten není tak dobrý, ten mají v ahifi.cz, ale levněji vyjde v carmedia.cz o kobercích je toho na tomto fóru vcelku dost, třeba i tady: https://forum.skodahome.cz/topic/151447-samolepiace-látky-ako-náhrada-tapacíra/ Citovat
Petr Svetr Vloženo 14. Května Autor Vloženo 14. Května ještě si dovolím doplnit pár rad k lepení Comfortmat Carpet Style Black a Mecatronu (Turka jsem nikdy nelepil), materiál je dost pružný, opatrně při lepení, snažte se při lepení díl nenatahovat, jinak v bude na konci přebývat, je třeba úplně volně klást, podkladový igelit (resp. voskovky papír) je jakoby tužší ale pěkné klouže, dobře se s ním pracuje , také pozor, lepidlo je hodně chytlavé, ale když jsem lepil a ujelo mi to, šlo odlepit , sice se odlepilo z toho textilu , ale na plastu drželo a nemá tendenci se odlepovat. Je třeba vždy začít nahoře a snažit se nalepit úplně na fest, bez sebemenší mezery od plastové hrany... je to drbčka, ale výsledek stojí za to... přihrádky v palubce u řidiče i spolujezdce jsem měl vydané, pak to šlo pěkně i tam... a k lepení na vodu, od jednoho, co si ode mne výplně koupil: "Já mám dobré zkušenosti s lepením na vlhko. Udělám si do rozprašovače vodu s pár kapkami jaru. Lehce navlhčím plastový podklad a i lepidlo na filcu. Hlavně si ale pořádně postříkávám ruce, aby byly furt mokré - pak k nim lepidlo nelepí. Na vlhkém plastu než to vyschne jde s filcovou šablonkou lehce posunovat a dovyrovnat ji. Pak fénem nebo možná z dálky horkovzduškou vše vysušit a lepidlo pevně přilne." 2 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.