sr5 Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Ahoj klik stojí přestříkaní spoileru 5 dveří ( křídlo). Velikost asi jak z RS. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Ahoj klik stojí přestříkaní spoileru 5 dveří ( křídlo). Velikost asi jak z RS. Dík bud to nekolik penizu.. a nebo si to strikni sam a platis jen barvu..tak jak to udelam jaa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Ceny jsou hodne ruzne.. Autorizovany servis chce penez vic nez dost (za nastrik RS narazniku mne rekli cenu 3500,- Ja sem mel kridlo u soukromnika, cena 1100,- a slo to do plnice, nastrik a jeste lakovani.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Já se byl informovat na RS nárazník a WRC křídlo, které se budou dělat ihned po zahojení z vánoc. Nárazník i křídlo 1500,-/ks a to si komplet všechny vrstvy udělají sami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Ano, ceny jsou fak různé. Já jsem si v září nechal lakovat př. kapotu + masku chladiče, RS nárazník + lišty mřížek. Stálo mě to 6800,- za dvouvrstvý lak. Taky mi dlouho trvalo, než jsem si sehnal reference na pár lakošů v mém okolí! Až na základě výsledku kvality jejich práce a dohodnuté ceny za ks, jsem auto svěřil tomu nej a nej... Taky jsem natrefil na jednoho blázna, který chtěl za zadní nárazník celých 5000,- czk!!! To jsem jen zakoktal, jestli se trošku nepomátl a rychle odjel. Ještě bych vás chtěl upozornit na podežřele levný lak, tj. např. 1500,- za ks. Z vlastní zkušenosti vím, že aby se lakoš na tuhle cenu dostal, tak buď použije levnější a ne moc kvalitní materiál a nebo se vám stím vůbec nebude "srát"!!! A co pak, když si dovezete domů př. RS nárazník a on nemá dostříknutý hrany a zespod je jen přefouknutý??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Toho svého se nebojím. Nebudu tam poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.