Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

OTA 1985 dorazila dnes i na H56. Stažení chvilku trvalo. Raději jsem přepnul na wlan z telefonu kde mám neomezená data. Samotná aktualizace pak trvala cca 20 minut. Vše funkční. Pocitově možná trošku rychlejší. Bezdrátové carplay mi nespadlo zatím, ale s výpadky jsme neměl potíže ani na 1941. Uvidíme dál jak to bude nebo nebude fungovat 🙂

Souhlasí. Taky jsem ve čtvrtek dostal aktualizaci na H56. Zatím vše funguje bez problémů. 

V 17. 1. 2025 na 9:00, Zzzzz napsal:

MDM (Mobile Device Management) s tím nemá vůbec co do činění.

Souhlasím, ale to je jediný "nestandart". Na druhou stranu třeba blokuje Siri při uzamčené obrazovce

I já jsem se dočkal OTA SW 1985 obdržena z 1941 na H58

Já pozoruji obrovský přínos, začalo s mým mobilem fungovat AA bezdrátově. Do této chvíle pouze po kabelu, ale bezdrátově se to nebylo schopné spojit, jen to točilo kolečkem a pak to napsalo, že to nejde. (Dělo se to určitě s mým telefonem, co jsem zkoušel Apple tak ten fungoval vždy)

Po OTA upgradu z 1941 na 1985 (H56) mi začalo na jednom místě taky pravidelně vypadávat bezdrátové AA. CarPlay to nedělá, ale v tom místě se začne sekat. Na 1941 bylo vše bez problému, nic nikde nevypadávalo. Řešil to už někdo? Servis se obávám, že s tím stejně nic moc nenadělá, ale mám v plánu to alespoň nahlásit na Škodovku s videem zachycujícím ty výpadky. 

Dělá to už od verze 1969. Nahlášeno na Škodovku. Komu to dělá, nahlašte to taky, třeba s tím pak pohnou.

• 2 týdny později...

Uz to odpojovani tel. v servisu nekomu vyresili? Kdyz je to ted tak krasne prokazatelne.  U me se vyresila alespon zavada nemoznosti vypnuti automatickeho vyhrivani volantu (po ugrade na 1985 neslo deaktivovat). Stacilo nechat vybit baterku -  taky bezna ,,vlastnost” O4 😞😬tzn. probehl reset ŘJ a zavada je fuc👍

• 1 měsíc později...

Tomas_cz1 S tím vyhříváním volantu to mám taky. Nejde vypnout, byť se to v infotaimentu tváří jako vypnuté. Když je chladno, pořád se zapíná, vypnutý zůstane jen když je venku nad myslím 10 stupňů. Zkoušel jsem dle tvou zkušenost a odpojil přes noc baterku, bohužel v mém případě nepomohlo. Jdu koncem března na servis, tak nahlásím. Ty výpadky carplay mám taky, ale fakt jen sem tam a vždy se okamžitě zase připojí. Jinak žádný problém s infotaimentem nemám.

• 6 měsíců později...

OTA si myslím že bude, je spíš otázka kdy a pro jaké VIN. Hlavně by mě zajímalo zda to řeší odpojování telefonů, to mě fakt štve už celý rok.

Budu muset o víkendu provest upgrade a dám info. Minule jsem pouzil jen 60W nabíječku během upgrade a bylo to málo, takže tentokrát určitě použiji výkonější.

Upraveno od Tomas_cz1

Četl jsem na Briskoda, že ne. Oni tam tvrdí, že problém bude v telefonu. Samsung... Tenhle problém tam oni víceméně neznají.

Je to 100% pouze SW infotainmentu. Údajně má být aktualizace začátkem roku. Mě v servisu tvrdí, že musí počkat na novou verzi. (akorát že verze 1985 ja tady už rok a stále se nic neděje, ale po zkušenosti než přišla první funční 1941, taky uběhlo 2,5roku)

Tak uvidíme, jak se to bude chovat.

IMG_6029.JPG

IMG_6030.JPG

IMG_6032.JPG

IMG_6034.JPG

IMG_6035.JPG

hm.. Navigační databáze 21.2, tvoje auto asi nemá navigaci ?

Jsem zvedavej na zkusenosti @Tomas_cz1

Ja zatim zustavam na 1985, protoze s touto verzi nemam vubec zadne potize.

Dne 10. 10. 2025 v 7:44, Tomas_cz1 řekl:

Je to 100% pouze SW infotainmentu. Údajně má být aktualizace začátkem roku. Mě v servisu tvrdí, že musí počkat na novou verzi. (akorát že verze 1985 ja tady už rok a stále se nic neděje, ale po zkušenosti než přišla první funční 1941, taky uběhlo 2,5roku)

Mám stejné výpadky i na Kamiqu. Ve stejných místech :D

Takže tomu nevěřím a 1989 to určitě neopraví. Zatím to tam dávat nehodlám. Někde někdo psal problémy s restarty při používání tlačítka Home :D

Vypadky maji i posledni Karoq a Scala. Dnes jsem to konecne otestoval a bohuzel verze 1989 problem neresi. Jsem z pristupu vyrobce velmi zklaman. A asi to je taky posledni auto od nich co jsem koupil.

Upraveno od Tomas_cz1

Ja mám verziu 1985. S odpojovaním telefonu som doteraz nemal časté problémy. Ale po poslednej aktualizácii apky Android auto v telefóne (Xiaomi Redmi Note 14) je to odpojovanie oveľa intenzívnejšie. Tak si nie som istý, kto má chybu? Máte podobnú skúsenosť ako ja?

pridávam rovnaký feedback. Od poslednej aktualizácie výpadky apple car play na rovnakých miestach. Pred updatom výpadky neboli takmer vôbec. Teraz pravidelne.

Já jsem wireless AA prestal používat a jedu výhradně přes drát. Je to jednoduše nastavitelný vypnutím WiFi v autě. Najezdím s AA.cca 300km denně. Výpadky nula. Ani jeden jediny za poslední rok. K tomu plus nazahrivani mobilu.

Ale chápu, nemusí to každému vyhovovat.

To neustálé odpojování telefonu je pořád stejný. Bylo to ve Scale (2019), pak v Octavii IV FL (2024) a teď i v Kamiqu (2025). Paradoxem je, že AA bezdrátově funguje zatím bez výpadků.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.