herm Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 Dobrý den, mám dotaz ohledně výmeny 5 dveří na octavii 2 combi. Mám facelift a nejsem si jistý jestli předfaceliftove dveře jsou stejné a budou identické. Děkuji mnohokrát za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAPAPINE Vloženo 4. Březen 2023 Sdílet Vloženo 4. Březen 2023 myslim, ze su rozdielne minimalne uchyty na osvetlenie SPZ. kedze ked som na moj predfacelift omylom kupil lampicky na FL, tak nesedeli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herm Vloženo 8. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 V 4. 3. 2023 na 20:16, PAPAPINE napsal: myslim, ze su rozdielne minimalne uchyty na osvetlenie SPZ. kedze ked som na moj predfacelift omylom kupil lampicky na FL, tak nesedeli :) Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Birkin Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února Zdravím, chystám se na výměnu, je teda nějaký rozdíl? Mám před FL a nerad bych po koupi zjistil, že bude někde nějaký problém. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.