ladik1983 Vloženo 10. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2023 V mém případě je opravdu lepší rozdělit jízdu s mýtem a bez mýta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 10. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2023 ZZZ: Mohu poprosit o screen Opava - Bologna? Mně to už dva dny nechce Waze vypočítat (z Prahy). Nastaveno CZ a AT známky a vyhýbat se mýtnému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 10. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 10. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2023 ladik1983: Teď jsem se dostal k O4 a po zadání Praha - Bologna s AT, CZ známkami a vyhnout se mýtnému, mě Columbus naviguje správně po D5 a mimo Brenner a dálnice v IT. Zzzzz: Zajímavé. Trasu Opava - Bologna mi Waze vypočítá také, ale u trasy Praha - Bologna skončí s chybou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 10. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2023 Můžeš hodit nastavení? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 11. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2023 Jediné, co mě napadá je to, že nestačí mít zaškrtnuté známky, ale musí být zaškrtnuto i to políčko vedle ozubeného kola. Nemám zas O4 u sebe, ale jestli se k ní dostanu, tak to vyfotím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 11. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2023 Tak jsem to dnes zkusil opět a už to vypadá líp. U nás po D5, v Německu a v Rakousku dálnice, ale vede mě to po dálnici až do Bolzana, kde to vypadá na sjezd z dálnice a pokračování po okreskach,což se mi moc nezdá. Myslel jsem že první mýto je už od Sterzingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 11. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2023 12 hours ago, Jaroslava Hűbnerová said: Jediné, co mě napadá je to, že nestačí mít zaškrtnuté známky, ale musí být zaškrtnuto i to políčko vedle ozubeného kola. Nemám zas O4 u sebe, ale jestli se k ní dostanu, tak to vyfotím. áno, musíš zapnúť tú voľbu vedľa toho ozubeného kolieska, inak je to celé vypnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal1 Vloženo 12. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2023 Upresním to : v tomto prípade bude Waze navigovať v krajine s diaľničnými známkami, ak označím, že danú známku mám, po diaľnici : v tomto prípade ma po diaľnici nebude navigovať ani v prípade, že mám diaľničnú známku navolenú a aj keď mám povolené spoplatnené úseky : Spoplatnené úseky budú pravdepodobne platené tunely alebo úseky s mýtnymi bránami, to som zatiaľ neskúšal, nechodievam Rakúsko ani Chorvátsko. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 2. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2023 Máte také v Columbusu u trasy Benešov - Tábor 150 metrů silnice s mýtným? Že tam je silnice s vinětou je jasné (D3), ale proč mi to ukazuje 150 metrů silnice s mýtným, je záhadou. Mapy 23.8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keporkak_jedna Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Columbus vlevo vs WAZE vpravo. Občas se jezdí po poli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 14. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2023 Tá navigácia blbne stále. Mám tam nahratý asi tretí softwér, momentálne 1941, a na cesty musím mať súbežne zapnuté google mapy v mobile, pretože sa sem tam stane, že mi ukazuje nesprávne moju aktuálnu polohu. Po čase sa správna poloha zaktualizuje, ale dovtedy sa riadim navigáciou v mobile. V servise, kde som to už tri krát reklamoval, mi povedali, že to stále škodovka nemá odladené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 15. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2023 (editace) Odpověď, že to Škodovka stále nemá odladěné, pokud je auto v záruce, je na slevu. Pokud se nemýlím je příplatek za Columbus něco kolem 40.000,- Kč. Řekněme, že má tedy omezenou funkčnost, neodstranitelná vada. Osobně bych to odhadl tak na 5.000,- Kč slevu (k dispozici zůstává větší displej, plánování trasy, přehled o uzavírkách, telefon, multimédia...). Dle mě by Ti toto po pár dopisech s pohrožením právníkem vrátili, protože to není likvidační suma. Na druhé straně Columbus mám a s těmito problémy se nesetkávám. Asi bych trval na celkové výměně. Editováno: 15. Listopad 2023, autor: boban1108 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 15. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2023 Priznám sa, že za 200 eur sa mi nechce s nimi handrkovať. Pri kúpe auta počas covidu, keď predaje áut boli mizerné a predajne zatvárali, som dosiahol zľavu vyše 5000 eur, a teraz to auto je drahšie o 8000 tisíc euro. Dostať od nich ešte nejakú stovku navyše je pre mňa nepodstatné. Okrem tej navigácie som s autom naozaj spokojný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balu1991 Vloženo 24. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2023 Prosím nevěděl by někdo jak aktualizovat mapy na columbusu přes USB,už jsem skousel vše a bez úspěchu 🙁 mám stažena a rozbalena data ze škoda update a flash disc 64 gb správně neformatovanou,ale v autě se mi žádná aktualizace nespustí ,ani automaticky ani nijak ručne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 24. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2023 Nevím jestli se to vůbec kdy komu povedlo 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balu1991 Vloženo 24. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2023 Tak to jste mě moc nepotěšil 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 24. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2023 Stačí ten USB s novými mapami nechať v aute a po čase sa mapy zaktualizujú a zmení sa číslo máp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 25. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2023 myslím, že nie. Po čase sa určite mapy zaktualizujú ale nie z USB. Aktualizujú sa len on-line. @balu1991 máš s nimi nejaký problém? Nie sú aktuálne alebo ti chýba nejaká mapa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balu1991 Vloženo 25. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2023 Už nejsou aktualni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 26. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2023 Ja som si zaktualizoval mapy cez USB. Online pripojenie v aute nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 26. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2023 @balu1991 aký majú dátum ? @smire znamená to, že máš auto dlhšie ako rok a nepredĺžil si si Skoda connect služby? Takže ani nemáš v Columbuse on-line dopravné správy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 26. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2023 Teraz v januari bude mat auto 2 roky. Connect služby som nevyužíval od prebratia nového auta, nechcel som za to platiť po roku, keď skončí 1 rok zadarmo. Nemám ani som nemal online dopravné správy. Nové mapy som inštaloval asi mesiac dozadu. Po pár dňoch jazdenia sa mi v systémových informáciach zmenilo číslo navigácie, takže je to predpokladám aktualizované. Postup je ale rozoberany tu na stranke v sekcii "update map", postupoval som podľa toho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 26. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2023 (editace) Kdyby náhodou někdo nevěděl, tak zde se dá nahlásit nová cesta, ulice, silnice, křižovatka, kruháč apod. pokud ještě není v mapových podkladech navigace Columbusu. Funguje to. Nahlásil jsem kruháč co nebyl v mapě víc jak půl roku a při další aktualizaci se objevil. https://mobile.mapcreator.here.com/editmode/ PS: jakou máte aktuální databázi map. Vypršel mi po třech letech Connect tak jdu taky zkusit aktualizaci přes USB. Moje je 23.10 Editováno: 26. Listopad 2023, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 26. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2023 hm... vycálovať ca 1300 EUR za Kolumba a potom ho používať off-line - i tak še da. dopravné správy a všetky ostatné on-line služby si určite mal rok aktívne v cene nového auta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.