Pulauten Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 Od jisté doby ČR vylepšil vysílání dopravních varování. Díky tomu na mě auto občas mluví a varuje mě před většinou neexistujícími problémy. Velice rád bych to vypnul, ale zdá se, že žádný jednoduchý způsob neexistuje. Někdo navrhoval vymazat stanici Radiožurnál z rádia, to jsem udělal, ale nepomohlo to. Pořád to na mě mluví. Kdyby někdo věděl, jak to softwarově vypnout nebo zakázat, aby to samo nemluvilo, tak sem s tím. Říkám si, že auto musí nějak znát svoji GPS polohu, aby ta varování mohlo vydávat na správných místech. Třeba by se problému dalo odpomoct tak, že by se tahle vnitřní GPS nějak vypnula. Vestavěnou navigaci nepoužívám, takže GPS auto na nic nepotřebuje. Neví někdo o tom něco? Díky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 A co to rika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 18. Březen 2023 Sdílet Vloženo 18. Březen 2023 Neni to Traffication? To na me jeste nikdy nijak nemluvilo, a to to mam rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Vloženo 29. Duben 2023 Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 Jestli to jde zcela vypnout nevím, ale mě pomohlo smazat stanice Českého rozhlasu, které tu funkci podporují. Teď se hlášení prakticky neozývají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.