Atjov32 Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 Škoda Octavie 2007 1.9 tdi 77kw vyměnoval jsem rádio klíček jsem neměl v zapalování a omylem jsem spojil žlutej a červenej drát do hromady vznikl skrat na sekundu svítí kontrolky motor a volant. když chci startovat tak motor se neprotočí a za volantem možná pod kapotou začne něco rychle cvakat a kontrolky s displejem blikají. co to muže být? Spálilo se něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zloděj aut Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 Zkrat vzal s sebou všechny řídící jednotky. To bude drahé, to bude drahé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atjov32 Vloženo 17. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Kolik to bude stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Zkontroluj stav baterie. Jestli bude baterka OK, tak ji odpoj na 15 minut. Pak uvidíš co to bude dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Co zkontrolovat pojistky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 https://forum.skodahome.cz/topic/169537-špatné-startováni-zkrat/#comment-2619952 Proč??!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 @Atjov32 Důrazně ti doporučuji dodržovat pravidla fóra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.