Host Mara53 Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Zdravím, rád bych svému miláčkovi koupil tyhle žárovky pod stromeček ale tady u nás je nikde nemají skladem a termíny mají příšerný ... Nemáte někdo tipy, kde se dají rychle sehnat ???? Díky za všechny odkazy, tipy apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Já je koupil v OBI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Ja v Globusu na Cernem Moste, ale predpokladam, ze ostatni je maji take... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 V OBI na Proseku hned u pokladny, dneska jsem tam na ně koukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Viděl jsem je i v pneuservisu Barum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Já je koupil v Osramu v kantýně, fakt, nekecám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 V OBI na Proseku hned u pokladny, dneska jsem tam na ně koukal Ano v OBI je mají i v Olomouci, ale ks za 229,- Jo markety a jejich 100% marže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Já koupil na JETce za 189,- kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 hm, no to je dobrý, tady nám barumku zrušili... OBI a další megahyperšopy jsou daleko, Čerpačky jsou tady samý Šelky, hmm nevímnevím kde sehnat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 a některých Sellkách je maj taky, jen je maj ukryté před zraky zákazniků a člověk se musí zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Já koupil na JETce za 189,- kus Já na OMV na hraničním přechodu Folmava za 350,- Kč obě. Nekecam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 (editace) Já v Osramu v kantýně ještě míň, ale nepovím Editováno: 16. Prosinec 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Auto Kelly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 já koupil ve starým obyčejným obchodě s autodílama cena 169,- za kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.