starman Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Nelibí se mi, už jsem to tu jednou psal, jak malé jsou podlahové gumy, rohožky, u řidiči a spolujezdce, tedy hlavně u řidiče. v dešti, sněhu, mi z bot taje, teče voda, a někdy zateče pod rohož, i ve staré škodovce byly gumy až hluboko pod pedál... je nějaké řešení? jiné gumy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 musíš hledat, už to tady bylo nabízeno....gumavé koberce se zvýšeným okrajem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 musíš hledat, už to tady bylo nabízeno....gumavé koberce se zvýšeným okrajem. áááá gumové koberce...ahaa))) tak to mám nazývat.. ok, najdu, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Tady máš odkaz http://shop.tau-racing.com/advanced_search...ds=7514&x=4&y=6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Tady máš odkazhttp://shop.tau-racing.com/advanced_search...ds=7514&x=4&y=6 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Nevím jak Ty, ale já mám origo škoda a jsou dost pod pedály, ale okraj pravda moc vysokej nemají, při vylívání to chce zručnost.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Nevím jak Ty, ale já mám origo škoda a jsou dost pod pedály, ale okraj pravda moc vysokej nemají, při vylívání to chce zručnost.-) já originály.... dost pod pedály..ok, ale sešlápni pedál..stále dost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Nevím jak Ty, ale já mám origo škoda a jsou dost pod pedály, ale okraj pravda moc vysokej nemají, při vylívání to chce zručnost.-) ...nebo vylívat častěji... Když jsou s*rčky, tak vylejvám koberec každý den, protože nechávat na něm vodu, znamená, že se ta voda bude odpařovat a budou se víc mlžit okna, zvlášť v zimě, když se jezdí s osoleným topením... Nehledě na ten bordel z bot, ten nemám rád a je ho bohužel v autě dost, ikdyž si před každým nastoupením oklepu boty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Nevím jak Ty, ale já mám origo škoda a jsou dost pod pedály, ale okraj pravda moc vysokej nemají, při vylívání to chce zručnost.-) ...nebo vylívat častěji... Když jsou s*rčky, tak vylejvám koberec každý den, protože nechávat na něm vodu, znamená, že se ta voda bude odpařovat a budou se víc mlžit okna, zvlášť v zimě, když se jezdí s osoleným topením... Nehledě na ten bordel z bot, ten nemám rád a je ho bohužel v autě dost, ikdyž si před každým nastoupením oklepu boty Tak tak, taky to nemám rád a vylívám často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Nevím jak Ty, ale já mám origo škoda a jsou dost pod pedály, ale okraj pravda moc vysokej nemají, při vylívání to chce zručnost.-) já originály.... dost pod pedály..ok, ale sešlápni pedál..stále dost? jj, pokud se originál posune kousek dopředu tak má pedál omezovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Nevím jak Ty, ale já mám origo škoda a jsou dost pod pedály, ale okraj pravda moc vysokej nemají, při vylívání to chce zručnost.-) já originály.... dost pod pedály..ok, ale sešlápni pedál..stále dost? jj, pokud se originál posune kousek dopředu tak má pedál omezovač omezovač? posouvání se mi nelibí(.. ted si to ani neumím představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Nevím jak Ty, ale já mám origo škoda a jsou dost pod pedály, ale okraj pravda moc vysokej nemají, při vylívání to chce zručnost.-) já originály.... dost pod pedály..ok, ale sešlápni pedál..stále dost? jj, pokud se originál posune kousek dopředu tak má pedál omezovač omezovač? posouvání se mi nelibí(.. ted si to ani neumím představit Copak vy chlapi nemáte ty origo koberce přišroubovaný těma origo šroubama k podlaze? Pak by se Vám nic nikam neposouvalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 (editace) Copak vy chlapi nemáte ty origo koberce přišroubovaný těma origo šroubama k podlaze? Pak by se Vám nic nikam neposouvalo... Asi mysleli, ze by to posunuli zamerne. Ty sroubky jdou prece dat kamkoliv. Ja nemam s nejakou vodou zadnej problem. Mam original gumove, obcas je tam vody dost, ale ze by nekam tekla se mi nezda. Editováno: 15. Prosinec 2006, autor: NiceOne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Nevím jak Ty, ale já mám origo škoda a jsou dost pod pedály, ale okraj pravda moc vysokej nemají, při vylívání to chce zručnost.-) já originály.... dost pod pedály..ok, ale sešlápni pedál..stále dost? jj, pokud se originál posune kousek dopředu tak má pedál omezovač omezovač? posouvání se mi nelibí(.. ted si to ani neumím představit Copak vy chlapi nemáte ty origo koberce přišroubovaný těma origo šroubama k podlaze? Pak by se Vám nic nikam neposouvalo... mám origo gumy/koberce..) když sešlápnu spojku, je část boty na koberci, a ne gume, až bude zima, bude tam maras, zničený koberec, pod gumou voda, proto jsem sem dal ten dotaz, a kluci výše mi dali odkazy na lepší koberce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Hmmm, divný, pod pedálama, tedy mimo gumu občas mám nějaký to smítko z podrážky, ale že bych tam měl mokro a to dokonce tak, že by bylo pod kobercem, to tedy říct nemůžu. Je ale fakt, že jsem čistotnej a před každým nastoupením si pěkně oklepu boty o sebe, než je dám do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Hmmm, divný, pod pedálama, tedy mimo gumu občas mám nějaký to smítko z podrážky, ale že bych tam měl mokro a to dokonce tak, že by bylo pod kobercem, to tedy říct nemůžu. Je ale fakt, že jsem čistotnej a před každým nastoupením si pěkně oklepu boty o sebe, než je dám do auta Tak tak, sice neklepu boty o sebe, ale jednu o druhou ale bordel pod pedálama s origo kobercema taky nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 ja sa chcem opytat ci mate niekto gumovu vanicku do kufru, fabia hatchback ako ste spoko a kde ste ju zohnali diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Bobík ju mal, možno ešte má, ja tiež, mal som aj plastovú a čo chceš vedieť či sme spokojní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Táta má pogumovanou a je s ní spokojen. Já si před časem taky koupil do kombíku a udělal jsem velmi dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 ok diky chalani..len na slovensku ju na ziadnej stranke neviem najst vsetko iba ceske eshopy tak neviem...a mate vanicku alebo taku iba rohoz gumenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 já mám vaničku s protiskluznou podlahou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaLu Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 ok diky chalani..len na slovensku ju na ziadnej stranke neviem najst vsetko iba ceske eshopy tak neviem...a mate vanicku alebo taku iba rohoz gumenu? NECH SA PACI LINK na e-obchod v SK http://www.tuning-skoda.sk/interier-15.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Nevím jak Ty, ale já mám origo škoda a jsou dost pod pedály, ale okraj pravda moc vysokej nemají, při vylívání to chce zručnost.-) Ja mam vždycky ještě na ty gume hadr a nemusim až tak moc vylívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Letec M Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Ja mam origo gumy a nemam v zime zadny problem s vlhkosti koberce. CHce to jen se o to starat a zavcasu rozpustene s..cky vylevat jak psal jiz nekdo drive. Jinak do kufru jsem si poridil gumovou vanu s protiskluzem a v zime klido prevazim mokre lyze i s botami ze sjezdovky do chaty a nemam problem s vodou. Po vylozeni jen setru hadrem a je vymalovano. Tot muj poznatek s gumovymi koberci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.