Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nelibí se mi, už jsem to tu jednou psal, jak malé jsou podlahové gumy, rohožky, u řidiči a spolujezdce, tedy hlavně u řidiče.

v dešti, sněhu, mi z bot taje, teče voda, a někdy zateče pod rohož, i ve staré škodovce byly gumy až hluboko pod pedál...

je nějaké řešení?

jiné gumy?

musíš hledat, už to tady bylo nabízeno....gumavé koberce se zvýšeným okrajem.

• Autor
musíš hledat, už to tady bylo nabízeno....gumavé koberce se zvýšeným okrajem.

áááá gumové koberce...ahaa))) tak to mám nazývat..

ok, najdu, dík

Nevím jak Ty, ale já mám origo škoda a jsou dost pod pedály, ale okraj pravda moc vysokej nemají, při vylívání to chce zručnost.-)

• Autor
Nevím jak Ty, ale já mám origo škoda a jsou dost pod pedály, ale okraj pravda moc vysokej nemají, při vylívání to chce zručnost.-)

já originály....

dost pod pedály..ok,

ale sešlápni pedál..stále dost?

...nebo vylívat častěji... ;) Když jsou s*rčky, tak vylejvám koberec každý den, protože nechávat na něm vodu, znamená, že se ta voda bude odpařovat a budou se víc mlžit okna, zvlášť v zimě, když se jezdí s osoleným topením... <_< Nehledě na ten bordel z bot, ten nemám rád a je ho bohužel v autě dost, ikdyž si před každým nastoupením oklepu boty <_<

...nebo vylívat častěji... ;) Když jsou s*rčky, tak vylejvám koberec každý den, protože nechávat na něm vodu, znamená, že se ta voda bude odpařovat a budou se víc mlžit okna, zvlášť v zimě, když se jezdí s osoleným topením... <_< Nehledě na ten bordel z bot, ten nemám rád a je ho bohužel v autě dost, ikdyž si před každým nastoupením oklepu boty <_<

Tak tak, taky to nemám rád a vylívám často :t

já originály....

dost pod pedály..ok,

jj, pokud se originál posune kousek dopředu tak má pedál omezovač :D

• Autor

já originály....

dost pod pedály..ok,

omezovač?

posouvání se mi nelibí(.. ted si to ani neumím představit

já originály....

dost pod pedály..ok,

omezovač?

Copak vy chlapi nemáte ty origo koberce přišroubovaný těma origo šroubama k podlaze? Pak by se Vám nic nikam neposouvalo... ;)

Copak vy chlapi nemáte ty origo koberce přišroubovaný těma origo šroubama k podlaze? Pak by se Vám nic nikam neposouvalo...  ;)

Asi mysleli, ze by to posunuli zamerne. Ty sroubky jdou prece dat kamkoliv. Ja nemam s nejakou vodou zadnej problem. Mam original gumove, obcas je tam vody dost, ale ze by nekam tekla se mi nezda.

Upraveno od NiceOne

• Autor

já originály....

dost pod pedály..ok,

omezovač?

Copak vy chlapi nemáte ty origo koberce přišroubovaný těma origo šroubama k podlaze? Pak by se Vám nic nikam neposouvalo... ;)

mám origo gumy/koberce..)

když sešlápnu spojku, je část boty na koberci, a ne gume, až bude zima, bude tam maras, zničený koberec, pod gumou voda,

proto jsem sem dal ten dotaz, a kluci výše mi dali odkazy na lepší koberce

Hmmm, divný, pod pedálama, tedy mimo gumu občas mám nějaký to smítko z podrážky, ale že bych tam měl mokro a to dokonce tak, že by bylo pod kobercem, to tedy říct nemůžu. Je ale fakt, že jsem čistotnej a před každým nastoupením si pěkně oklepu boty o sebe, než je dám do auta ;):t

Hmmm, divný, pod pedálama, tedy mimo gumu občas mám nějaký to smítko z podrážky, ale že bych tam měl mokro a to dokonce tak, že by bylo pod kobercem, to tedy říct nemůžu. Je ale fakt, že jsem čistotnej a před každým nastoupením si pěkně oklepu boty o sebe, než je dám do auta ;):t

Tak tak, sice neklepu boty o sebe, ale jednu o druhou :p ale bordel pod pedálama s origo kobercema taky nemám.

• 1 rok později...

ja sa chcem opytat ci mate niekto gumovu vanicku do kufru, fabia hatchback ako ste spoko a kde ste ju zohnali diky

Bobík ju mal, možno ešte má, ja tiež, mal som aj plastovú a čo chceš vedieť či sme spokojní?

Táta má pogumovanou a je s ní spokojen. Já si před časem taky koupil do kombíku a udělal jsem velmi dobře

ok diky chalani..len na slovensku ju na ziadnej stranke neviem najst vsetko iba ceske eshopy tak neviem...a mate vanicku alebo taku iba rohoz gumenu?

ok diky chalani..len na slovensku ju na ziadnej stranke neviem najst vsetko iba ceske eshopy tak neviem...a mate vanicku alebo taku iba rohoz gumenu?

NECH SA PACI LINK na e-obchod v SK

http://www.tuning-skoda.sk/interier-15.html

• 1 měsíc později...

Ja mam vždycky ještě na ty gume hadr a nemusim až tak moc vylívat :)

Ja mam origo gumy a nemam v zime zadny problem s vlhkosti koberce. CHce to jen se o to starat a zavcasu rozpustene s..cky vylevat jak psal jiz nekdo drive.

Jinak do kufru jsem si poridil gumovou vanu s protiskluzem a v zime klido prevazim mokre lyze i s botami ze sjezdovky do chaty a nemam problem s vodou.

Po vylozeni jen setru hadrem a je vymalovano.

Tot muj poznatek s gumovymi koberci.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.