Deliberator Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 Zdravim panove, patral jsem a patral, nicmene nedopatral. na akci Gumbalkan jsme koupil celkem 3 octavky, z toho jedna ma servo jak vino. Zachranuju do topu nicmene jinou, pac je v barve, ve ktere mam vsechny ostatni auta. No a tak bych do ni rad servo, ktere je v te druhe. Zjistil jsem, ze existujou dve varianty. Je tady jeste nejaky veteranista, ktery dokaze odpovedet? diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 Neodpovím, ale mám dotaz. To už se OI počítá mezi veterány? 🙂 Ty jsou snad od 30-ti let, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 6. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 @Wojnar toz, mozna tomu par let jeste chybi, to je fakt 😀 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.