Luke288 Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 nějak se mi nezdá ta nutnost výměny samotný nádržky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Když se kouknu do Etky, přijde mi,že jsou tam všechny bandasky 5.5 litru..dokonce když ji mně měnili, někdy před rokem, tak čekali, až dorazí nějaké ucpávky..že by to byly ucpávky místo čidla hladiny a druhého čerpadla pro ostřiky světel? Tehdy si tak vybavuju,že prý Škodovka už dodává jen jeden typ bandasek, ale jde o to,jestli jim věřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 V ETKE je to napísané blbo, nádržky s ostrekovačom svetiel sú väčšie. Navyše sa ešte musia líšiť aj nádržky pre autá s nezávislým kúrením. Tak neverím, že by vyrábali len jednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 A nemuze to byt rokem vyroby???? Ja videl tu co jsem tam mel a ta byla tak na 2,5 litru,ta co je tam ted je proti ni Orlicka prehrada,mam mod rok 06 tak treba ted uz davaji jen jeden druh a resi to ucpavkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Právě tak mi přijde,že mi to tenkrát vysvětlovali..dokonce jim přišla bandaska a oni, že mi ji nemůžou ještě dát, protože jsou v ní nějaké díry navíc a že tedy musí ještě objednat ty ucpávky.. A pak se v tom vyznejte..každopádně je to ta větší.. Jinak v Etce jich je rozepsaných asi milion, právě s ostřiky, bez nich, tuším i s nez.topením a tak..ale všechny 5.5 litru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Áno, všetky majú uvedených 5,5 L. Ale určite to nie je správne. A tie diery by mala mať len tá väčšia, lebo sa do nej inštaluje navyše čerpadlo na ostrek svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 (editace) V mé O2 (Elegance s xenony a ostřikovači) mám senzor hladiny kapaliny. Předtím Fabie (Classic s ostřikovači) jsem senzor neměl. Editováno: 3. Červen 2007, autor: Prochaine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Áno, všetky majú uvedených 5,5 L. Ale určite to nie je správne. A tie diery by mala mať len tá väčšia, lebo sa do nej inštaluje navyše čerpadlo na ostrek svetiel. na ostřik světel je třeba další čerpadlo? ja že mam ostřik světel, senzor a to všechno na malý nádržce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Áno, všetky majú uvedených 5,5 L. Ale určite to nie je správne. A tie diery by mala mať len tá väčšia, lebo sa do nej inštaluje navyše čerpadlo na ostrek svetiel. na ostřik světel je třeba další čerpadlo? ja že mam ostřik světel, senzor a to všechno na malý nádržce Ale to dolejváš každých 100 metrů, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 často:( nevim proc mi tu nádržku nevyměnili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Ano ma to samostatne cerpadlo,Okna i svetla maji sve ostrikovaci moturky a v dalsim otvoru je senzor hladiny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 často:( nevim proc mi tu nádržku nevyměnili Navíc určitě bude stát stejně velká i malá..Jo ty naše servisy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Ano ma to samostatne cerpadlo,Okna i svetla maji sve ostrikovaci moturky a v dalsim otvoru je senzor hladiny..... pak ale musí mít přípravu na senzor a druhý čerpadlo i malá nádržka, pochybuju, že by mi to v servisu nějak dobastlovali JirikDC: tak tak, ale nevim, cemu se divis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Ano ma to samostatne cerpadlo,Okna i svetla maji sve ostrikovaci moturky a v dalsim otvoru je senzor hladiny..... pak ale musí mít přípravu na senzor a druhý čerpadlo i malá nádržka, pochybuju, že by mi to v servisu nějak dobastlovali JirikDC: tak tak, ale nevim, cemu se divis Já se nedivil..navíc aspoň nás ty servisy udržují pořád ve střehu..mně taky trvalo, než jsem si je vyškolil, teď už se neschovávají do skříní, když přijede na parkoviště červená O II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Jej, proč jsem tuhle diskuzi neobjevil dřív ... ušetřil bych spoustu nervů. Taky jsem si toho všiml a docela se vylekal a jel kvůli tomu se poptat do dvou autorizovaných dealerů Škoda, kde mě ihned chtěli už objednat na servis bez pořádného vysvětlení, kterého jsem se dočkal až na internetu a ne přímo u Škodovky, ale na to už si začínám pomalu zvykat, že v autosalonech se toho moc nedovim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Vzhľadom na platy mechanikov a ich záujem k práci sa ani nečudujem, že tam nič nevedia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divebull Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Ano ma to samostatne cerpadlo,Okna i svetla maji sve ostrikovaci moturky a v dalsim otvoru je senzor hladiny..... pak ale musí mít přípravu na senzor a druhý čerpadlo i malá nádržka, pochybuju, že by mi to v servisu nějak dobastlovali JirikDC: tak tak, ale nevim, cemu se divis A tahali ti novou elektriku nebo je tam na to připraveny kabel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 A tahali ti novou elektriku nebo je tam na to připraveny kabel?? většinou tam nenajdeš ani centimetr drátu navíc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíňa Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Taky jsem dneska při návštěvě servisu požádal servismana, ať se mi laskavě koukne na to, proč mi nefunguje kontrola hladiny vody v ostřiku. Když se vrátil s otázkou "Vám to někdy fungovalo?" (ano, poprvé po 8 měsících mi došla voda v ostříku) a ja na to "Ne!?", zlomil se v pase a po uklidnění mi vysvětlil, že to v autě vůbec nemám (OIIFL 12/08 Elegance). Chvíli jsem na ně čuměl, co je to za debilní srandu... Předchozí Fabka, také v eleganci to měla, tak proč by to němělo být v autě, které bylo o 200tis. dražší. Jako mimořídná výbava určitě v konfigurátoru nebyla, kdo by zkoumal, že nění ani ve výbavě Elegance. No udělal jsem ze sebe dost trubku, ale proti tomu, co si teďka myslím o té bandě v MB, je to hovno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Nemáš tam ostřikovače světel a tam se nejspíš čidlo nedává ani ve výbavě elegance. Je to smutný, ale je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 neví někdo na jaký pin se připojuje ten kabel od ukazatele hladiny kapaliny v budících a musí se něco nakodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikutik Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Takisto mam O2FL bez xenonov a cidlo tam nemam. Neskutocne, ako keby ich to cidlo za par korun malo zruinovat... Setria na takych hovadinach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joe4090 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Tak si to dneska jedu, že ostříknu skla - vrčí , stěrače stírají ale voda nikde, žádná kontrolka vůbec nic - je to drobnost ale zamrzí to jinak r.v. srpen/2008-Elegance.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Tohle se mi stalo naposled když jsem měl v nádržce letní směs a zmrzla mi. To byl rébus kruci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakataka Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 jj, nám centrála nakoupila bezvadnou směs do ostřikovačů. Je prý do -40. Smrdí ale jak bolavá noha a v -8 zamrzla. Já bych je někdy nakopal do zadku. Hlavně že se v rámci společnosti ušetřilo. Řešení bylo pouze jediné, rychle do garáže a pak novou směs z benzínky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.