Publikováno Prosinec 13, 200618 r Jde někde sehnat ta žárovička, co funguje jako kontrolka???? nesvítí a nechci kupovat celý vypinač
Prosinec 13, 200618 r Autor v dobrém elektroobchodě třeba GM elektronikwww.gme.cz Dík za superrychlou odpověď ! Ale v tom vypinači je taková malinká žárovička-cca 3mm dlouhá, připájená k vypinači(není to ta bezpaticovka,je menší)A BOHUŽEL MI JI "KOLEGA" PO VYNDÁNÍ TOTÁLNĚ ROZKŘÁP, TAKŽE NEMÁM ANI VZOREK
Prosinec 13, 200618 r Autor Ty vývody určitě, ale ty rozměry se mi nezdají to bych odhadoval na rozměry té bezpaticovky co je třeba v třetím brzdovým svtle, ale tahle se mi zdála podstatně menší, nevím viděl jsem ji předevčírem a to asi 1/2hodiny- dýl nepřežila
Prosinec 13, 200618 r Autor http://www.autolamp.cz/indexframe.php?id=katalogta třetí bych typl SUPER Možná i ta druhá- vytáhnu vypinač a změřím která se tam vejde mooooooooc dík-autolamp.cz dávám do záložek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.