Eddie Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Chalani, ma niekto toto rádio. Chcel by som sa opytať na možnosti toho display-a. Je možné vypnúť animáciu, resp. ake animácie pozadia v ňom bežia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Ja mám P7500MP, je veľmi podobné tvojmu a tam tie animácie ide prepínať stlačením tlačítka DISP a dokonca sa tam dá dostať aj nejaká vlastná grafika cez dodaný program (toto som ale neskúšal, zdá sa mi to zbytočné). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Chalani, ma niekto toto rádio. Chcel by som sa opytať na možnosti toho display-a.Je možné vypnúť animáciu, resp. ake animácie pozadia v ňom bežia? no ja ho mam...tie animacie su super. Su tam taky basketbalisti, delfini, bijuce srdcia ci co to je.......Proste super radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 No to je super ze tam su basketbalisti, delfini, bijuce srdcia.... ale je tam aj nieco pouzitelne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Je to asi nieco takehoto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Je to asi nieco takehoto? v takej kvalite nie.......ved si ho daj predviest.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 (editace) Pokial viem tak 6800 ma len modry displej, takze ziadne farebne animacie. Dalej sa daju menit len predurcene obrazky. Editováno: 15. Prosinec 2006, autor: pietro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Pokial viem tak 6800 ma len modry displej, takze ziadne farebne animacie. Dalej sa daju menit len predurcene obrazky. mas pravdu su dvojfarebne....ale je to pekne ...zalezi co clovek chce. Mne sa paci aj s funkciami aj vzhladovo.... Precitalo to vestky cd co som mu dal....ked som mal VDO slabota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Je dosť znervoznujuce ked pocuvam v noci radio a v pozadi mam nejaku animaciu, ktora sa v pravidelnom intervale meni. Téma zostava iba sa invertuju farby. Nevie niekto ci sa toto nejako neda vypnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Je dosť znervoznujuce ked pocuvam v noci radio a v pozadi mam nejaku animaciu, ktora sa v pravidelnom intervale meni. Téma zostava iba sa invertuju farby. Nevie niekto ci sa toto nejako neda vypnut. Nazdar, Mam podobny PIONEER. Ale pricina je v podstate rovnaka. Inverzne farby. To znamena, ze mas zapnute DEMO. Musis ho vypnut. Postup je nasledovny: 1. Vypnes radio. 2. Stlacis tlacidlo 5 (predvolba radia). Mal by si pocut pipnutie. 3. Zapnes radio a malo by to byt OK. Potom by ti uz inverzne farby nemalo hadzat. Vyskusaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Je dosť znervoznujuce ked pocuvam v noci radio a v pozadi mam nejaku animaciu, ktora sa v pravidelnom intervale meni. Téma zostava iba sa invertuju farby. Nevie niekto ci sa toto nejako neda vypnut. Nazdar, Mam podobny PIONEER. Ale pricina je v podstate rovnaka. Inverzne farby. To znamena, ze mas zapnute DEMO. Musis ho vypnut. Postup je nasledovny: 1. Vypnes radio. 2. Stlacis tlacidlo 5 (predvolba radia). Mal by si pocut pipnutie. 3. Zapnes radio a malo by to byt OK. Potom by ti uz inverzne farby nemalo hadzat. Vyskusaj ano je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dikes, idem a učiním tak ako radíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.