Eddie Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Chalani, ma niekto toto rádio. Chcel by som sa opytať na možnosti toho display-a. Je možné vypnúť animáciu, resp. ake animácie pozadia v ňom bežia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Ja mám P7500MP, je veľmi podobné tvojmu a tam tie animácie ide prepínať stlačením tlačítka DISP a dokonca sa tam dá dostať aj nejaká vlastná grafika cez dodaný program (toto som ale neskúšal, zdá sa mi to zbytočné). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiGeRZ Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Chalani, ma niekto toto rádio. Chcel by som sa opytať na možnosti toho display-a.Je možné vypnúť animáciu, resp. ake animácie pozadia v ňom bežia? no ja ho mam...tie animacie su super. Su tam taky basketbalisti, delfini, bijuce srdcia ci co to je.......Proste super radio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Posted December 15, 2006 Author Share Posted December 15, 2006 No to je super ze tam su basketbalisti, delfini, bijuce srdcia.... ale je tam aj nieco pouzitelne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Posted December 15, 2006 Author Share Posted December 15, 2006 Je to asi nieco takehoto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiGeRZ Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Je to asi nieco takehoto? v takej kvalite nie.......ved si ho daj predviest.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietro Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 (edited) Pokial viem tak 6800 ma len modry displej, takze ziadne farebne animacie. Dalej sa daju menit len predurcene obrazky. Edited December 15, 2006 by pietro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiGeRZ Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Pokial viem tak 6800 ma len modry displej, takze ziadne farebne animacie. Dalej sa daju menit len predurcene obrazky. mas pravdu su dvojfarebne....ale je to pekne ...zalezi co clovek chce. Mne sa paci aj s funkciami aj vzhladovo.... Precitalo to vestky cd co som mu dal....ked som mal VDO slabota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Posted January 24, 2007 Author Share Posted January 24, 2007 Je dosť znervoznujuce ked pocuvam v noci radio a v pozadi mam nejaku animaciu, ktora sa v pravidelnom intervale meni. Téma zostava iba sa invertuju farby. Nevie niekto ci sa toto nejako neda vypnut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogofogo Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Je dosť znervoznujuce ked pocuvam v noci radio a v pozadi mam nejaku animaciu, ktora sa v pravidelnom intervale meni. Téma zostava iba sa invertuju farby. Nevie niekto ci sa toto nejako neda vypnut. Nazdar, Mam podobny PIONEER. Ale pricina je v podstate rovnaka. Inverzne farby. To znamena, ze mas zapnute DEMO. Musis ho vypnut. Postup je nasledovny: 1. Vypnes radio. 2. Stlacis tlacidlo 5 (predvolba radia). Mal by si pocut pipnutie. 3. Zapnes radio a malo by to byt OK. Potom by ti uz inverzne farby nemalo hadzat. Vyskusaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiGeRZ Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Je dosť znervoznujuce ked pocuvam v noci radio a v pozadi mam nejaku animaciu, ktora sa v pravidelnom intervale meni. Téma zostava iba sa invertuju farby. Nevie niekto ci sa toto nejako neda vypnut. Nazdar, Mam podobny PIONEER. Ale pricina je v podstate rovnaka. Inverzne farby. To znamena, ze mas zapnute DEMO. Musis ho vypnut. Postup je nasledovny: 1. Vypnes radio. 2. Stlacis tlacidlo 5 (predvolba radia). Mal by si pocut pipnutie. 3. Zapnes radio a malo by to byt OK. Potom by ti uz inverzne farby nemalo hadzat. Vyskusaj ano je to tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Posted January 31, 2007 Author Share Posted January 31, 2007 Dikes, idem a učiním tak ako radíte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts