StanHill Vloženo 30. Duben 2023 Sdílet Vloženo 30. Duben 2023 Ahoj pánové! Měl bych na vás jako na experty dotaz. Kupuju teď novou Octavii Style (model 1.1). Skladovek je pár, nechci čekat na výrobu rok. Mám teď jednu rezervovanou. Vše cajk, jen laboruju nad sedadly. Tahle má kombinaci, výrobce píše látka/kůže (v ceníku je Lodge - látka / kůže), ale spíš to bude asi koženka, nebo nějaká syntetika? Máte na tohle nějaký názor? Jaké materiály se používají, co by to mohlo být. Auto za skoro milion nekupuju každý den, tak řeším. Je možné někde najít nějaké detailní informace? Díky a pěkný víkend! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 24. Květen 2023 Sdílet Vloženo 24. Květen 2023 (editace) @StanHill Jestli je to kůže fakt nevím (pravděpodobně jo, jinak by si to snad nedovolili napsat 🤣, ale nějaká extra kvalita to nebude. Na omak to působí levně, ale vzhledově je to celkem pěkný a daleko hezčí než obyč. látka i na sportline sedačkách. Ty sedadla jsou takový, jak to říct, lehce "luxusní". Premiovka to není ale mě se to líbí a ty celolátkový bych rozhodně nechtěl 😁 Jinak pokud se to líbí tobě, tak nevím co řešíš. Tyhle sedadla byly za příplatek 25000,- Kč, takže v ceně vozu milion korun to nehraje žádnou roli i kdyby to byla koženka Editováno: 24. Květen 2023, autor: ladik1983 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanHill Vloženo 28. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2023 (editace) @ladik1983Zdarec, díky za komentář. Nakonec jsem to auto vzal a sedačky jsou fajn. Je to ale celé syntetika. Editováno: 28. Květen 2023, autor: StanHill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dettekorr Vloženo 29. Květen 2023 Sdílet Vloženo 29. Květen 2023 Jsou to krasny sedacky. Mel jsem je ted na 14 dni v nahradnim Karoqu. Pro me maji proti ciste latkovym jeden podstatnej problem, ukrutne to zaparuje stehna, jak je to podpira zespod. Ja jsem v aute cca 6 hodin denne a cokoliv z kuze je za trest. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vranicek Vloženo 13. Června Sdílet Vloženo 13. Června Ahoj, sorry, trošku odbočím - mám teď nabídku na nákup octavie iV ve stylu model 1.1 a za boha mi nikdo nedokáže říct, co se skrývá pod tím "model 1.1" Na internetu jsem našel zmíňku jen v tomto vláknu - dokázal bys mi, prosím, říct, co si pod tím mám představit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.