Přejít na obsah

Dettekorr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

800 zobrazení profilu

Oznámení Dettekorr

  1. Jsou to krasny sedacky. Mel jsem je ted na 14 dni v nahradnim Karoqu. Pro me maji proti ciste latkovym jeden podstatnej problem, ukrutne to zaparuje stehna, jak je to podpira zespod. Ja jsem v aute cca 6 hodin denne a cokoliv z kuze je za trest.
  2. Jak to myslis? Umi to Karoq, O4, Kodiaq, vic jsem osobne nezkousel.
  3. Tak na kolik to nakonec vyslo?
  4. Tyjo doted jsem nevedel, ze neco takoveho vubec existuje. No google mi na dotaz stredovy airbag rika, ze Octavia Scout ho ma v zakladu od roku 2020.
  5. Ja mel toto + vymema dveri. Cena lehce pres 70T bez DPH. Prah se menil komplet + lak.
  6. Na O3 FL tato citlivost urcovala, jak rychle po poklesu okolniho osvetleni se prepne denni sviceni na normalni sviceni. Da se tim elimininovat blikani svetel pri projizdeni pod mosty apod.
  7. Cistil bych to osobne tlakovym vzduchem max 2,5 bar. Anebo se prodava stlaceny vzduch ve spreji pro cisteni elektroniky. Stoji to pakatel. Fouknes a hotovo.
  8. Buhvi, co za sunty tam cpes. Dela to i s obyc homologovanou zarovkou?
  9. A odpovím si sám. Protože jsem blbec tak sem si nepřečetl téma našeho kolegy, terý to sepsal pro pako jako jsem já. Sorry za založení zbytečného tématu.
  10. Ahoj, o víkendu jsem se rozhodl, že si namontuju zadní repro do kombika. To, že tam nemám kabely vím,a vím kudy a jak je protáhnout. Skončil jsem všeak na malé kravince. Nevím kam mám napinovat kabely do ISO konektoru. Mám symphony radio ale původně tam bylo MS402. Vzadu jsou pouze dva konektory. černý, ten je plný a pak hnědý konektor, ten má nějaké volné pozice. Prosím poraďte kam mám zapíchnout ty kábly nebo se zapíchnu sám
  11. Tato možnost tam není. Myslím jestli to nemůže být špinavou čočkou.
×
×
  • Vytvořit nový...