starman Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) Ptám se do budoucna.. mám elektrické stahování oken předních dveří, a centrální zamykaní všech dveří, co mám udělat když se mi odmítne okno zavřít/vyjet nahoru? či pokud nepůjde zamknout auto, tedy půjde, ale třeba u spolujezdce, či zadní-5té dveře ne?? díky za rady předem Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: starman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 nikdo neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Už se tu o tom psalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Už se tu o tom psalo. ok, najdu to, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Ale myslím,že se to psalo u Octaviánu,nicnéně princip stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zkob Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 Ahoj, mám dotaz předělával jsem si na Fabii přední stahovačky z manuálu do elektriky, po předělávce jsem zjistil, že stahovačky fungují přesně 10 minut a pak přestanou. Musím vypnout klíček pak zase 10 minut fungují a tak pořád dokola. Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.