Publikováno Září 5, 201213 r Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jaké repro lze umístit do zadních dveří Škody Roomster r.v. 2008. Mohu tam použít repro o průměru 17cm ??. Děkuji za odpověď.
Květen 6, 20232 r Chci do Roomsteru přidat zadní repro. Nevíte, zda součástí kabeláže jsou kabely i k zadním repro i když nejsou zabudované? A jaká obyč repro použít, je tam nějaké omezení? Díky...
Květen 6, 20232 r Pasuji tam repro 165 mm. Kabelaži tam neni vůbec nic. Hlubokost dal jsem 46 mm. Max hlubokost je prý 56 ale nemam teho vyskoušeného. 46 mm pasuji a nema problemu s okenkem otevři a zavřit na maxa. Nemůžeš zapomnout na podložkach mezi repro a dveře. Tam teho taky neni. Můžeš kupit podložky s mdf. Upraveno Květen 6, 20232 r od TOMUS
Listopad 29, 20231 r Koupil jsem originální sadu včetně kabeláže, všechno krásně pasovalo, natahal jsem kabely, zapojil a hraje to fajně. Nyní mi začalo vadit drnčení tapeců a chci vylepšit trošku ten zvuk z reproduktorů, tak jsem nakoupil na Ahifi materiál a postupně dělám vytlumení dveří.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.