Přejít na obsah

Skoda Connect

Doporučené příspěvky

21 hours ago, Murphy1 said:

já to mám až do roku 2026, 5 měsíc a jen tak jsem to chtěl zkusit a mě to ani prodloužení nenabídlo, neměl jsem tam " Jít do obchodu". Asi je na prodloužení dost času 😃😃😃

Mam sluzby take do kvetna 2026. Moznost koupit (prodlouzit) nemam ani v aplikaci ani pres prohlizec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo má podobnou zkušenost...

Koupil jsem přítelkyni do auta funkci na vyžádání a to dopravní značky ( O4 RS 2024 )

Funkci jsem koupil za doživotní cenu 1860 Kč - dneska jsem se díval a najednou vidím v aplikaci hlášku, že tato služba je aktuálně nedostupná. Stejně tak zmizela z eshopu v autě ..

Přitom zatím ve voze funguje. To o ni přijdu? Proč toto Škodovka dělá, že něco nabídne a pak ty funkce zmrazí? 

Docela mě to naštvalo, protože jsme vzali na firmu více nových aut do výroby v plné palbě ( Kodiaqy, Superby ) 

Chápu, že se funkce můžou měnit, ale pokud má něco člověk zaplacené a koupené tak by to tak mělo být nafurt. 

Díky za zkušenosti :) 

IMG_6873.PNG

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Mám ten samý problém. Zkoušel jsem i přes různá připojení a i z tabletu. Na Infoline Škoda nic - ve čtvrtek jsem jim posílal typ telefonu, operační systém a screen obrazovky. Od té doby bez reakce.

Odkaz ke komentáři

Mě po nahlášení problému navedli k pokusu se zatřesením a následně to vyhodnotili na návštěvu Servisu, kam poslali postup nějakých úkonů které mají udělat.

Jsem domluvený na čtvrtek, tak uvidíme, jestli uspějí.

Odkaz ke komentáři

Ve čtvrtek přehráli SW a prý nastavili ještě nějaké hodnoty, ale rovnou při přebírání vozu zpět se ukázalo, že tudy cesta nevedla. Vzali si chybové hlášky akontaktovali Škodu a zítra dávám auto do servisu na další pokus zítra.

Z plně fungujícího SW 1803 mi nahráli 1941 a k dotazu, proč teda ne rovnou nejvyšší verzi mi neuměli odpovědět jinak, než že volí postup od Škodovky.

Za mě 1941 jen veliké mínus, protože Waze má horší rozlišení a tím i menší oblast zobrazené mapy a místo toho jen veliká tlačítka a oznamovací okna 😞

Taky mě dost vyděsilo, že se infotainment během následujících jízd několikrát restartoval, ale to naštěstí sklidnilo a jinou zradu zatím nepozoruji. Asi si jen sedaly dodatečné aktualizace té 1941.

Editováno: , autor: Zzzzz
Odkaz ke komentáři

Tak 1941 byl za mě teda nejlepší verze asi... mám 1985 a sem tam mi padá AA po kabelu (bezdrátové ne), jinak taky perfektní sw.

No tak jak to vyřeší, tak dej vědět prosímtě. Protože tenhle jejich pokus-omyl mě dokáže vytočit do běla :D Stejně jako to, že po mě chtějí peníze za službu, která nefunguje...

Odkaz ke komentáři

Dám,

je to přesně jak píšeš. Opruz je v mém případě o to větší, že ráno musím ven z bytu abych z chodby domu zapnul bufík, protože mám okna na jinou stranu a uvnitř bytu signál k autu nedojde. A druhá cesta přes nastavení v autě den dopředu na určitý čas se v mém případě použít nedá, protože neodjíždím ráno z domu ve stejnou dobu. 😞

Navíc 2x servis na celé dopoledne taky dost boří můj kalendář. Jsem zvědav na reakci Škodovky (pokud to vůbec rozchodí) až jim napíšu, že chci prodloužit službu o období, kdy službu nebyli schopni poskytnout.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...