Zzzzz Vloženo 5. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2024 Obojí funguje, jak appka, tak i webovky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 5. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2024 V pc to je škoda connect shop s výběrem zakoupení služeb connect? já to v pc nepoužívám, tak mě to příjde takový očesaný oproti apce v mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenal_cz Vloženo 5. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2024 21 hours ago, Murphy1 said: já to mám až do roku 2026, 5 měsíc a jen tak jsem to chtěl zkusit a mě to ani prodloužení nenabídlo, neměl jsem tam " Jít do obchodu". Asi je na prodloužení dost času 😃😃😃 Mam sluzby take do kvetna 2026. Moznost koupit (prodlouzit) nemam ani v aplikaci ani pres prohlizec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 6. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2024 Já mám platnost do 01/2026 (prodlužoval jsem letos v září) a ani na jednom místě možnost prodloužení není. Tlačítko na prodloužení se tam ukázalo 6 měsíců před koncem předplaceného období. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 6. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2024 Já měl platnost do 7/2025 a možnost koupě s 20% slevou mi to nabídlo. Teď mám platnost do 7/2026 a možnost koupě mi to nenabízí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostak475 Vloženo 9. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2024 Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo má podobnou zkušenost... Koupil jsem přítelkyni do auta funkci na vyžádání a to dopravní značky ( O4 RS 2024 ) Funkci jsem koupil za doživotní cenu 1860 Kč - dneska jsem se díval a najednou vidím v aplikaci hlášku, že tato služba je aktuálně nedostupná. Stejně tak zmizela z eshopu v autě .. Přitom zatím ve voze funguje. To o ni přijdu? Proč toto Škodovka dělá, že něco nabídne a pak ty funkce zmrazí? Docela mě to naštvalo, protože jsme vzali na firmu více nových aut do výroby v plné palbě ( Kodiaqy, Superby ) Chápu, že se funkce můžou měnit, ale pokud má něco člověk zaplacené a koupené tak by to tak mělo být nafurt. Díky za zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 19. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2024 Já tam čtu "momentálně nedostupná", tak bych ještě počkal Mně to normálně nabízí v eshopu ke koupi/vyzkoušení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostak475 Vloženo 21. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2024 Problém je vyřešen, auto musí do servisu. Musí se udělat manuálně přehrání SW - prostě auto se v současnosti nedokáže spojit se všemi servery ve Škodovce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 22. Ledna Sdílet Vloženo 22. Ledna 😞 od včerejšího rána apka nezvládá zapnutí nezávislého topení, ostatní funkce v pohodě ano Předáno podpoře, tak snad budou reagovat rychle. Cítm se jako bez ruky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSBy Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna Mám ten samý problém. Zkoušel jsem i přes různá připojení a i z tabletu. Na Infoline Škoda nic - ve čtvrtek jsem jim posílal typ telefonu, operační systém a screen obrazovky. Od té doby bez reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna Mě po nahlášení problému navedli k pokusu se zatřesením a následně to vyhodnotili na návštěvu Servisu, kam poslali postup nějakých úkonů které mají udělat. Jsem domluvený na čtvrtek, tak uvidíme, jestli uspějí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami (editace) @Zzzzz Ahoj, opravili ti to nějak? Zjistili, čím to je? Už mě to začíná štvát, jak jsem odkázaný pouze na ovladač. Hlavně že si za to škodovka bere prachy Editováno: před 3 hodinami, autor: JirikHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami (editace) Ve čtvrtek přehráli SW a prý nastavili ještě nějaké hodnoty, ale rovnou při přebírání vozu zpět se ukázalo, že tudy cesta nevedla. Vzali si chybové hlášky akontaktovali Škodu a zítra dávám auto do servisu na další pokus zítra. Z plně fungujícího SW 1803 mi nahráli 1941 a k dotazu, proč teda ne rovnou nejvyšší verzi mi neuměli odpovědět jinak, než že volí postup od Škodovky. Za mě 1941 jen veliké mínus, protože Waze má horší rozlišení a tím i menší oblast zobrazené mapy a místo toho jen veliká tlačítka a oznamovací okna 😞 Taky mě dost vyděsilo, že se infotainment během následujících jízd několikrát restartoval, ale to naštěstí sklidnilo a jinou zradu zatím nepozoruji. Asi si jen sedaly dodatečné aktualizace té 1941. Editováno: před 2 hodinami, autor: Zzzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo před 1 hodinou Sdílet Vloženo před 1 hodinou Tak 1941 byl za mě teda nejlepší verze asi... mám 1985 a sem tam mi padá AA po kabelu (bezdrátové ne), jinak taky perfektní sw. No tak jak to vyřeší, tak dej vědět prosímtě. Protože tenhle jejich pokus-omyl mě dokáže vytočit do běla Stejně jako to, že po mě chtějí peníze za službu, která nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo před 1 hodinou Sdílet Vloženo před 1 hodinou Dám, je to přesně jak píšeš. Opruz je v mém případě o to větší, že ráno musím ven z bytu abych z chodby domu zapnul bufík, protože mám okna na jinou stranu a uvnitř bytu signál k autu nedojde. A druhá cesta přes nastavení v autě den dopředu na určitý čas se v mém případě použít nedá, protože neodjíždím ráno z domu ve stejnou dobu. 😞 Navíc 2x servis na celé dopoledne taky dost boří můj kalendář. Jsem zvědav na reakci Škodovky (pokud to vůbec rozchodí) až jim napíšu, že chci prodloužit službu o období, kdy službu nebyli schopni poskytnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.