Zzzzz Vloženo 17. Února Sdílet Vloženo 17. Února Sám jsem zvědav, jak se po dořešení problému k tomu postaví, když budu požadovat prodloužení této placené služby o dobu její nefunkčnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 5. Března Sdílet Vloženo 5. Března Škodovka provedla nějaké změny na serverech (nevím jestli jen u mě, nebo obecně), je potřeba odhlásit se v aplikaci MyŠkoda a znovu se přihlásit. Následně mi z nabídky zmizela možnost topení / větrání. (Opět automat.) A následně už to šlo i zapnout. Tak to můžete taky zkusit, jestli třeba náhodou........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baroma Vloženo 5. Března Sdílet Vloženo 5. Března Už funguje, aj bez odhlásenia. Vďaka za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 10. Března Sdílet Vloženo 10. Března Pozitivní zprávou je, že když jsem jim napsal, že chci kompenzaci za nefunkčnost od druhé půlky ledna do minulého týdne, tak bez smlouvání prodlouží službu Care Connect o 3 měsíce. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 17. Března Sdílet Vloženo 17. Března ... a dnes, když jsem kouknul do appky, tak vidím, že místo o 3 to prodloužili o 5 měsíců. 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března @Zzzzz A prosímtě, kam konkrétně jsi psal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března Nejdříve jsem chybu hlásil rovnou z appky a pak dál už jen přímo s connectivity.helpdesk@skoda-auto.cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.