Amos Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 Prosím můžete sem hodit obrázek co povolit a jak naštelovat př.dveře.Drhnou mě dole u předního blatníku.Nevím co povolit!!!!Nerad bych to jezdil bez dveří Citovat
Vaša Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 jestli tí drhne jen o blatník a do zámku jdou OK a nedrhnou o práh tak bych řekl že bude problém v blatníku a né ve dveřích Citovat
PURE Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 Prosím můžete sem hodit obrázek co povolit a jak naštelovat př.dveře.Drhnou mě dole u předního blatníku.Nevím co povolit!!!!Nerad bych to jezdil bez dveří Pokud to zacalo pozvolna drhnout a mas jeste panty se stavecima sroubama tak zkus dotahnout sroub.Me to delalo a dotahnul jsem sroub,dvere sli nahoru a vse je v pohode. Citovat
Leftfield Vloženo 20. Prosinec 2006 Vloženo 20. Prosinec 2006 Mne nedrhú ale keď zatvorím predné dvere (jedno ktoré) tak sa ozve pisklavo-mňaučavý zvuk ako keby som tam priškripol mačke chvost a zaboha neviem prísť na to čím to je. Ale už som si na tieto pazvuky pomaly zvykol. Citovat
octaviaman Vloženo 20. Prosinec 2006 Vloženo 20. Prosinec 2006 tentýž problém ale u řidiče,drhnou o zámek a jako by nadskočí při dovření.mám 03/2000. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.