Amos Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Prosím můžete sem hodit obrázek co povolit a jak naštelovat př.dveře.Drhnou mě dole u předního blatníku.Nevím co povolit!!!!Nerad bych to jezdil bez dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jestli tí drhne jen o blatník a do zámku jdou OK a nedrhnou o práh tak bych řekl že bude problém v blatníku a né ve dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Prosím můžete sem hodit obrázek co povolit a jak naštelovat př.dveře.Drhnou mě dole u předního blatníku.Nevím co povolit!!!!Nerad bych to jezdil bez dveří Pokud to zacalo pozvolna drhnout a mas jeste panty se stavecima sroubama tak zkus dotahnout sroub.Me to delalo a dotahnul jsem sroub,dvere sli nahoru a vse je v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Mne nedrhú ale keď zatvorím predné dvere (jedno ktoré) tak sa ozve pisklavo-mňaučavý zvuk ako keby som tam priškripol mačke chvost a zaboha neviem prísť na to čím to je. Ale už som si na tieto pazvuky pomaly zvykol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 tentýž problém ale u řidiče,drhnou o zámek a jako by nadskočí při dovření.mám 03/2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.