hanz.1 Vloženo 28. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2023 Jakou verzi SW jsi měl před tou OTA aktualizací na 1941? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirajanour Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 před 21 hodinami, petr.podzimek napsal: @mirajanouro pár stránek výše je odkaz na stránky kde jde stáhnout SW 1941 a je tam i návod jak na to. SW ti zaktualizují na záruku i v AS, zavolej si tam. Trvá jim to 1-2 hodiny. dobře díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 Jś měl verzi 1900, aktualizoval jsem vzduchem na verzi 1941 a vše v pořádku. Vše se stáhlo jak mělo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanz.1 Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 (editace) Já mám Leona, a poslední aktualizace systému OTA byla na 1896. Budu muset do servisu, protože „luftem“ ta poslední pro Leona 1940 zřejmě nedojde, nebo možná bude problém z 18** na 19** verzi. Na Seat/Cupra forech jsem nenašel info, že by někomu OTA 1940 došla, možná má Škoda v koncernu větší prioritu 😉 Editováno: 29. Říjen 2023, autor: hanz.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirax42 Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 před 17 hodinami, hanz.1 napsal: Jakou verzi SW jsi měl před tou OTA aktualizací na 1941? Dík. Pred tim jsem mel 1900. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 Tak v tom případě verze 19xx mají větší možnosti OTA aktualizací než předchozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 Jinak aktualizace vypada takhle a vypne ti to oba displeje, tak mi moc nesedi to, ze to nekdo delal za jizdy (jeste k tomu ti to rekne, ze se to zahaji az vypneš motor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirax42 Vloženo 30. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2023 před 21 hodinami, Hamman napsal: Jinak aktualizace vypada takhle a vypne ti to oba displeje, tak mi moc nesedi to, ze to nekdo delal za jizdy (jeste k tomu ti to rekne, ze se to zahaji az vypneš motor) Presne takhle vypada ta aktualizace a je nutne alespon 30 minut nechat auto stat a nechat aktualizaci probehnout. Stahnuti cca 2 GB souboru je nicmene samozrejme mozne stahovat pri jizde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 30. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2023 Tak hura. Jsem si myslel, ze to nikdy nespusti. Asi se jim uz nechce platit (mizerne) autorizakum za ugrade a po tech letech to vychytali😉 ale jeste maji velke rezervy, aby to bylo jak ma byt… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 1. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2023 aktualizácia na 1941 v servise ako požiadavka/doporučenie od Škoda auto - reštarty som nikdy nemal. Problém ktorý to malo riešiť nevyriešený 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.