Říjen 29, 20231 r před 21 hodinami, petr.podzimek napsal: @mirajanouro pár stránek výše je odkaz na stránky kde jde stáhnout SW 1941 a je tam i návod jak na to. SW ti zaktualizují na záruku i v AS, zavolej si tam. Trvá jim to 1-2 hodiny. dobře díky
Říjen 29, 20231 r Jś měl verzi 1900, aktualizoval jsem vzduchem na verzi 1941 a vše v pořádku. Vše se stáhlo jak mělo.
Říjen 29, 20231 r Já mám Leona, a poslední aktualizace systému OTA byla na 1896. Budu muset do servisu, protože „luftem“ ta poslední pro Leona 1940 zřejmě nedojde, nebo možná bude problém z 18** na 19** verzi. Na Seat/Cupra forech jsem nenašel info, že by někomu OTA 1940 došla, možná má Škoda v koncernu větší prioritu 😉 Upraveno Říjen 29, 20231 r od hanz.1
Říjen 29, 20231 r před 17 hodinami, hanz.1 napsal: Jakou verzi SW jsi měl před tou OTA aktualizací na 1941? Dík. Pred tim jsem mel 1900.
Říjen 29, 20231 r Jinak aktualizace vypada takhle a vypne ti to oba displeje, tak mi moc nesedi to, ze to nekdo delal za jizdy (jeste k tomu ti to rekne, ze se to zahaji az vypneš motor)
Říjen 30, 20231 r před 21 hodinami, Hamman napsal: Jinak aktualizace vypada takhle a vypne ti to oba displeje, tak mi moc nesedi to, ze to nekdo delal za jizdy (jeste k tomu ti to rekne, ze se to zahaji az vypneš motor) Presne takhle vypada ta aktualizace a je nutne alespon 30 minut nechat auto stat a nechat aktualizaci probehnout. Stahnuti cca 2 GB souboru je nicmene samozrejme mozne stahovat pri jizde.
Říjen 30, 20231 r Tak hura. Jsem si myslel, ze to nikdy nespusti. Asi se jim uz nechce platit (mizerne) autorizakum za ugrade a po tech letech to vychytali😉 ale jeste maji velke rezervy, aby to bylo jak ma byt…
Listopad 1, 20231 r aktualizácia na 1941 v servise ako požiadavka/doporučenie od Škoda auto - reštarty som nikdy nemal. Problém ktorý to malo riešiť nevyriešený 🤣
Únor 16Úno 16 Zdarec, ten odkaz na aktualizaci o pár stránek výše nějak nefunguje. Vyskakuje tam černé okno. na stránkách Škoda update jsem nic k aktualizaci sw v. 1941 příp. vyšší nenašel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.