Petr Volný Vloženo 3. Červen 2023 Sdílet Vloženo 3. Červen 2023 Mám takový problém Fabia II 1,4 16V 63kw centál jakoby nereagoval na dveře u řidiče když je otevřu na palubce se nerozsvítí kontrolka otevřených dveří na ostatní dveře kontrolka reaguje když odemknu auto sednu za volant a nenastaruji hned , řekneme asi do půl minuty . celé auto se zase zamkne ikdyž sedim v autě nebo když odemknu dálkou, všechny dveře se otevřou ale kufr zůstane zamknutý nemá někdo podobný problém? můj neodborvý názor je že by to mohlo být ,přerušený drát mezi dveřmi a sloupkem jak se stále dveře otvírají a zavírají ale nevím záhada je že dveře jdou normálně zamknout a odemknout dáklou ( zatím) akorát při otevření řidičových dveří auto nepozná že jsou otevřené a zase zamkne celé auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kodlitko Vloženo 18. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2023 Podle popisu to zní stejně jak můj Roomster (u mne ještě nezamykal centrál při zamykání klíčem u řidiče). Byl to vadný mikrospínač v zámku u řidiče. Lze vyměnit samotný spínač (strejda Google pomůže), ale já to řešil výměnou celého zámku - ale cena originálního dílu je raketa. Jinak tohle asi patří spíš do tématu elektrika a ne motor 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 18. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2023 Uživatel Petr Volný, registrace 3.6. , poslední návštěva 3.6.. Mrtvá duše 😄 JJ buď zámek nebo kabeláž u dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2023 A ještě k tomu v motorové sekci... Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaŠkoda Vloženo 8. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2023 V 18. 8. 2023 na 11:57, Kodlitko napsal: Podle popisu to zní stejně jak můj Roomster (u mne ještě nezamykal centrál při zamykání klíčem u řidiče). Byl to vadný mikrospínač v zámku u řidiče. Lze vyměnit samotný spínač (strejda Google pomůže), ale já to řešil výměnou celého zámku - ale cena originálního dílu je raketa. Jinak tohle asi patří spíš do tématu elektrika a ne motor 🙂 Ahoj, mám Fabii 2, rv.2008, mot: 1,2 51kW .. Potřeboval bych vyměnit zámek u řidiče "Levý" ale google mi jich nabízí spoustu potřeboval bych poradit který.. (dole přidávám foto toho co tam je) Mám tam centrální zamykání. PS: zkoušel jsem vyměnit mikrospínač.. ale rozletěl se ten co byl ve starém zámku (opotřebený plasty) tak to měním.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.