RobertR M Vloženo 14. Červen 2023 Sdílet Vloženo 14. Červen 2023 Ahoj Fabie r.v. 2016 zdá se mi teda docela dost, že nefunguje climatronic resp. nechladí a to ještě nejsou žádný vedra. Je možný, že u 7 letýho auta by vyprchala náplň? Ventilátor v motorovým prostoru se spustí. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waw Vloženo 14. Červen 2023 Sdílet Vloženo 14. Červen 2023 Takový dotaz je možný, že u 7 letýho auta vyprachá náplň z klimatizace? Přijde mi, že vůbec nechladí byť ventilátor v motorovým prostoru fičí. U předchozího auta jsem doplňoval někde po 15 letech ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Červen 2023 Sdílet Vloženo 14. Červen 2023 Ano, to je možné. Únik kolem 100g ročně prý normálka dle servisů. Takže za pár let klesne objem náplně pod mez, kdy už to nechladí nebo s výpadky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.